Pirmadienio rytas kauniečiui prasidėjo gera žinia: policija sugrąžino pavogtą automobilį | Kas vyksta Kaune

Pirmadienio rytas kauniečiui prasidėjo gera žinia: policija sugrąžino pavogtą automobilį

Policijos nuotr.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas praneša, jog surastas prieš kelias dienas pavogtas automobilis, o dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

[galerija kiek=”3″]

Laikotarpiu nuo sausio 27 d. 19.30 val. iki sausio 28 d. 6.15 val., Kaune, Kovo 11- osios g., iš kiemo buvo pagrobtas pilkos spalvos automobilis „Toyota Corolla Verso“ (2006 m.) su jame buvusiais įvairiais daiktais.

Kauno apskr. VPK pareigūnai, gavę pranešimą apie įvykdytą vagystę, netruko surasti ne tik dingusį automobilį, bet ir jį „pradanginusį“ vyrą. Sausio 28 d. apie 9.40 val. Kaune, Birutės g., buvo sulaikytas vyras (gimęs 1980 m.), teistas Lietuvoje (teistumas išnykęs) ir 8 kartus teistas užsienyje. Pastarasis vairavo pagrobtą automobilį „Toyota Corolla Verso“. Įtariamajam pareikštas įtarimas dėl automobilio pagrobimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Pirmojo skyriaus prokurorė Jurgita Baltrūnienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA