Skaitytoja metė dar vieną akmenį į šunų parodos organizatorių daržą | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja metė dar vieną akmenį į šunų parodos organizatorių daržą

R. Tenio nuotr.

Vakar vos prasidėjusi tarptautinė šunų paroda „Žalgirio“ arenoje, sulaukė pasipiktinusių kauniečių kritikos, dėl to, kad bilietai per vėlai parduodami ir nespėjama į pirmus pasirodymus. Panašu, kad organizavimo nesklandumai nesibaigė ir įdienojus. Kaunietė Monika tikina, jog jaučiasi apgauta dėl staiga pasikeitusių sąlygų.

„Norėčiau su visais pasidalinti tuo, kas vakar įvyko tarptautinėje šunų parodoje „Žalgirio“ arenoje. Turbūt, kaip žinote, į parodą buvo galima atsivesti savo augintinį (aišku, turint skiepų pasą ir vyresnį nei 4 mėn.) Šiuos reikalavimus mūsų šuo atitiko, todėl nutarėm jį pasiimti į šį renginį kartu.

Viskas pradžioje buvo smagu ir gerai, tačiau apie 3-4h, laiko, tiksliai nepamenu, kai jau žadėjome keliauti prisėsti ir stebėti galutinį geriausiųjų šunų pasirodymą, per mikrofonus buvo paskelbta, kad i parterius įeiti su šunimis draudžiama. Gal tai ir nebūtų bėda, jei pasirodymą būtų galima stebėti iš kažkur kitur (kur yra sėdimų vietų), nes po visos dienos vaikščiojimo kojos tikrai pavargo.

Labai pasipiktinom šiuo pareiškimu ir ėjome aiškintis situacijos, ieškoti organizatorių, su kuriais būtų galima pakalbėti. Radom tik porą žmonių, kurie nieko dorai negalėjo paaiškinti tik tai, kad neva staiga buvo pakeistos taisyklės. Niekas dorai paaiškinta nebuvo. Ne vienas žmogus buvo pasipiktinęs ir girdėjau moterį, kuri žadėjo net į teismą paduoti. Galų gale turėjom išvesti savo šunelį namo (jorkšyro terjerą), tam, kad pažiūrėtume šou.

Visa nuotaika buvo sugadinta ir tikrai labai pikta buvo vien todėl, kad kiti sumokėję tą pačią sumą už bilietą į parterius įeiti galėjo, o mes ne. Tokio organizuotumo dar neteko matyti.

Be to, vienas iš tų žmonių, kurie negalėjo nieko paaiškinti, buvo vienas iš organizatorių (užsidėjęs organizatoriaus kortelę), bet neva klausti reiktų ne jo, o kitos moteriškės su mikrofonu, kurios taip ir nesugebėjome rasti per pusvalandį. Tiesiog teko nuleisti rankas ir parvežti gyvūną namo.

Į parodą grįžome, bet, jau kaip ir minėjau, be savo gyvūno.

Taip pat, siaubingai nuotaiką gadino tas, kad antrąją renginio pusę pirmame aukšte, kur buvo ir keli ringai, siaubingai smirdėjo rūkalais. Man, kaip nerūkančiam žmogui, tai buvo didelis minusas, net nesileidau į apačią žiūrėti pasirodymų. Nepavyko išvengti pirmo aukšto tik todėl, kad ten buvo rūbinė. Rūbai dar iki dabar smirdi rūkalais. Žodžiu, vieni nusivylimai“, – dėstė kaunietė Monika.

„Žalgirio“ arenoje šunų paroda vyksta dar ir šiandien.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo istorija apie įvykius Kaune ar išsakyti savo nuomonę, rašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA