Tai nepateko į eterį: „M.A.M.A.“ apdovanojimuose kauniečiai nušvilpė Jazzu juokelį apie Vilnių | Kas vyksta Kaune

Tai nepateko į eterį: „M.A.M.A.“ apdovanojimuose kauniečiai nušvilpė Jazzu juokelį apie Vilnių

delfi.lt 2016/01/30 15:27
DELFI nuotr.

Paskutinį sausio penktadienį vykusių „M.A.M.A. 2015“ apdovanojimų metu visų žvilgsniai krypo į vedėjų porą Justę Arlauskaitę-Jazzu ir Justiną Jankevičių. Vis tik televizijos žiūrovai nematė visko, kas vyko Kauno Žalgirio arenoje. Prieš pat prasidedant tiesioginei televizijos transliacijai, reklaminės pertraukėlės metu, Jazzu rėžė kauniečiams nepatikusį juokelį.

Po reklaminės pertraukos, prieš prasidedant tiesioginei televizijos transliacijai, vedėjai Justinas Jankevičius ir Justė Arlauskaitė-Jazzu grįžo ant scenos ir nusprendė paraginti visus po renginio neskubėti namo, o vykti kartu su visais į apdovanojimų dūzges.

Į daugiatūkstantinę minią pirmasis kreipėsi J. Jankevičius klausdamas, ar minia pasiruošusi dūzgėms. Tuomet prie jo prisidėjo Jazzu tardama, kad geriausi vakarėliai vyksta Kaune: „Iš tikrųjų geriausi vakarėliai vyksta Kaune, mes su Justinu kartais čia atvažiuojam „pasitūsint“, nes Vilnius – š…“.

Tokį Justės pareiškimą publika priėmė labai dviprasmiškai. Nors kai kurie ėmė ploti, didžioji dauguma švilpė ir liko nepatenkinti tokiu J. Arlauskaitės-Jazzu išsišokimu. Tai pastebėjusi mergina ėmė taisyti situaciją girdama Kauną, tačiau šalia stovėjęs Justinas liko be amo.

„Žinai ką aš tau pasakysiu gražiai kaunietiškai, – Justei tarė J. Jankevičius. – Eik tu rytas.“

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA