J. Jankevičius nepraleido progos kandžiai pasijuokti ir iš V. Jakutienės | Kas vyksta Kaune

J. Jankevičius nepraleido progos kandžiai pasijuokti ir iš V. Jakutienės

delfi.lt 2016/01/29 20:50
DELFI nuotr.

Nuo pat pirmųjų M.A.M.A. 2015 apdovanojimų ceremonijos akimirkų netrūko kandžių juokelių. Juk juos laidęs Justinas Jankevičius – tikras šio meno asas. Pasijuokęs ir iš E. Dragūno, ir iš I. Kofo, Justinas nepraleido progos įgelti ir vienai labiausiai apkalbamų pramogų pasaulio atstovių.

Šįkart kliuvo grupės „Naujos Pupytės“ narei Vitai Jakutienei, pastaruoju metu patyrusiai nesibaigiančių problemų šleifą. Praėjusiais metais jos akyse buvo brutaliai sušaudytas mylimasis Deimantas Bugavičius, o štai vėliau Vita į pareigūnų glėbį įkliuvo naktį automobiliu veždama sunkiai sužalotą draugą.

Prieš kauniečius raudonavęs Justinas atsiprašinėjo už savo elgesį per praėjusius apdovanojimus ir tikina, jog neklystančių žmonių nėra.

„Kas neklysta, tegul meta i mane akmenį, o Vita Jakutienė pavėžins jus iki ligoninės“, – tarė Justinas, taip sukeldamas svečių juoką.

DELFI primena, kad Naujųjų metų naktį Vilniuje, Vokiečių gatvėje esančiame klube „Mojo“, buvo peiliu sužalotas jaunas vyras. Draugai jį prabangiu „Mercedes“ vežė į ligoninę, bet Pylimo gatvėje automobilį sustabdė čia reidą surengę kelių policininkai. Sužeistam vyrui pareigūnai iškvietė greitąją pagalbą.

Automobilyje „Mercedes“ buvo trise: sužeistasis, prie vairo buvusi grupės „Naujosios pupytės“ narė V. Jakutienė ir jos vyras, garsus kriminalinio pasaulio veikėjas, Justas Jakutis, prieš keletą mėnesių paleistas iš tardymo izoliatoriaus, kur atsidūrė po to, kai pareigūnai pas jį aptiko pusę kilogramo kokaino ir ginklą.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA