Kol svarstoma, kur įrengti slidinėjimo trasą, iniciatyvūs kauniečiai imasi darbo patys | Kas vyksta Kaune

Kol svarstoma, kur įrengti slidinėjimo trasą, iniciatyvūs kauniečiai imasi darbo patys

Organizatorių nuotr.

Kauno miesto valdžia kreipėsi į kauniečius su prašymu nurodyti, kur kitais metais būtų galima įrengti slidinėjimo trasą. Kol valdžios reikalai pajudės, iniciatyvūs kauniečiai jau dabar turi vietą, kur galima smagiai žiemą papramogauti

Slidinėjimo trasa Akademijoje jau yra gavusi pavadinimą – „Snow Park“, tačiau čia dar trūksta kai kurių elementų. Kol kas yra ilgas nusileidimas, kuris tinka ir slidėms, ir snieglentėms. Trasos apačioje įrengti keli skirtingo aukščio tramplinai. Buvo ir daugiau pramogų, be trasoje pasidarbavo ilgapirščiai.

„Pačioje trasos apačioje buvo dar pora skirtingų figūrų, tačiau metalo vagys vėl jas pavogė, tad nežinia, ar šį sezoną pavyks atstatyti“, – apgailestavo Akademijos „Snow Park“ iniciatorius Vytautas.

Kaunietis pasakoja, kad į Akademiją paslidinėti kol kas atvyksta ne itin daug žmonių, nes čia keblokas privažiavimas, tačiau klubas „White Puppy“ organizuoja naktinius slidinėjimus. Tuomet trasa yra apšviečiama ir susirenka tikrai daug slidininkų ir snieglentininkų. Gerą nuotaiką paprastai papildo ir muzika su laužais.

Daugiau apie Akademijos „Snow Park“ galite rasti jų „Facebook“ puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA