Girstučio baseino komplekse duris atveria moderni treniruoklių salė | Kas vyksta Kaune

Girstučio baseino komplekse duris atveria moderni treniruoklių salė

Organizatorių nuotr.

Kiek kartų sau esate pasižadėję pradėti sportuoti? Kiek kartų į treniruoklių salę buvote nuėję vos kartą ar du ir toliau sportuoti pritrūkote motyvacijos? Vadinasi, pasirinkote ne tą sporto centrą.

Geriausia proga išpildyti pažadus sau ir be baimės, kad ir vėl entuziazmas bus trumpalaikis, jūsų laukia nuo vasario 1-osios. Tai prognozuoja ne astrologai ar tarologai, kurie neretai klysta, o teigia savo srities profesionalai – „Girstučio“ plaukimo komplekso kolektyvas.

Vasario 1 dieną duris atvers nauja „Girstučio“ plaukimo komplekso treniruoklių salė, kurioje laukia modernūs treniruokliai ir patyrę treneriai bei tokia fantastiškai energizuojanti atmosfera, kad įkvėpimo sportuoti užteks mažiausiai visiems šiems metams.

„Girstučio“ plaukimo kompleksas džiaugiasi galėdamas visus kauniečius ir miesto svečius pakviesti išbandyti naująją modernią 260 kvadratinių metrų ploto treniruoklių salę, o pasportavus atsipalaiduoti baseinų ir pirčių zonoje“, – kalbėjo „Girstučio“ plaukimo komplekso direktorius Paulius Jonavičius.

Be to, naudojimasis teniruoklių sale papildomai nieko nekainuos – apsilankymas joje įeis į abonementų kainą.

Modernioje treniruoklių salėje rasite įvairių jėgos ir kardio treniruoklių, o prireikus profesionalios konsultacijos, ją suteiks patyrę treneriai.

„Įrengdami naująją treniruoklių salę, orientuojamės į įvairaus amžiaus grupes, nes fizinis aktyvumas, sportas yra aktualu visokio amžiaus žmonėms. Tą pabrėžia visi mūsų plaukimo komplekso lankytojai“, – pasakojo P.Jonavičius.

„Girstučio“ plaukimo komplekse lankytojai gali naudotis net trimis baseinais po vienu stogu bei keturiomis pirtimis – sauna, infraraudonųjų spindulių, garine ir aromaterapine. Komplekse taip pat įrengtos keturios masažinės vonios.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA