Iš Kauno į Londoną skridęs lėktuvas buvo priverstas grįžti | Kas vyksta Kaune

Iš Kauno į Londoną skridęs lėktuvas buvo priverstas grįžti

Asociatyvi / Archyvo nuotr.

Keleiviai, šiandien ryte skridę iš Kauno oro uosto į Stanstedo oro uostą Londone, turėjo grįžti į Kauną dėl techninių nesklandumų. Šiuo metu „Ryanair“ lėktuvas vėl pakeliui į Angliją.

Ryte, 6.40 val. iš Karmėlavos išskridę kauniečiai netrukus apsisuko ir keliavo atgal. „Ryanair“ reisu FR2145 iš Kauno į Londoną skrendantis lėktuvas apsisuko.

Lietuvos oro uosto atstovė Agnė Mažeikytė portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad lėktuvas dėl techninių nesklandumų 7.30 val. grįžo, o 8.15 val. – vėl išskrido.

Deja, kas buvo nutikę lėktuvui neatskleidžiama. Atstovė tikino, kad tokios informacijos jie be aviakompanijos leidimo platinti negali. Tuo tarpu keleiviai, skridę „Ryanair“ lėktuvu buvo palikti nežinioje. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad lėktuvas sukasi ir grįžta, tačiau jiems nebuvo paaiškinta kodėl.

Keli keleiviai lėktuvui grįžus į Kauną, kelionės nusprendė netęsti ir liko laikinojoje sostinėje.

Praėjusią savaitę taip pat „Ryanair“ lėktuvas iš Kauno oro uosto negalėjo išskristi į Londoną. Tuomet keleiviams leista nueiti į terminalą ir pasinaudoti tualetu. Išsprendus technines problemas, lėktuvas išskrido.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA