Skaitytojas: manau Kaunas turi žinoti, kokių talentų turi | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: manau Kaunas turi žinoti, kokių talentų turi

FB nuotr.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją parašė kaunietis Gytis. Vaikinas tikina, kad Kaune gyvena didelis talentas, kuris motyvuoja jį geriau nei bet kas kitas. Kaunietis tikina, kad apie šį miesto lobį turi išgirsti visi.

„Manau, kad miestiečiai turėti žinoti, kad Kaune yra tokių talentų. Esu pats kaunietis ir paauglys. Jau lankau pas šitą trenerį (red. Edviną Aušvicą) mėnesį ir nesu dar tiek motyvacijos gavęs gyvenimui ir šokiui. Šis žmogus atiduoda jaunimui savo visą gyvenimo sukauptą patirtį. Mane ši studija ir treneris labiau motyvuoja nei mokykla.

Tai – talentingas, charizmatiškas, įdomus ir visada su šypsena veda savo pamokas.

Edvinas galybę kartų kirto šalies sienas ir nešė Lietuvos vardą iki pirmų vietų tarptautinėse varžybose. Nestovi vietoje ir Kaune. E. Aušvicas yra vienas iš Kauno šokių studijos „24/7“ vadovų. Ne tik užsiima įvairiausiais TV, jaunimo ir kitokiais projektais, bet ir pats organizuoja stovyklas, varžybas, dalyvauja renginiuose Lietuvoje ir Europoje.

Jis visada siekia savo, aiškiai parodo, jog jam tikrai rūpi kiekvienas, dalyvaujantis jo treniruotėse. Mokiniai visada pasisemia naudingos informacijos ir užsiima teisinga praktine veikla“, – susižavėjimo treneriu neslėpė Gytis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA