Bukumo viršūnė: pasiaiškinti dėl atimtų teisių atvairavo pats | Kas vyksta Kaune

Bukumo viršūnė: pasiaiškinti dėl atimtų teisių atvairavo pats

R. Tenio nuotr.

Sausio 12 d. apie 14.50 val. į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybą atvyko vyras (gimęs 1957 m.), kuriam 2015 m. balandžio 19 d. dvejiems metams buvo atimta teisė vairuoti transporto priemones.

Šiais metais sukanka pusė termino, todėl pilietis atvyko pareigūnų pasiteirauti, kokia yra nustatyta tvarka, kokį prašymą rašyti, kaip gauti pažymą apie baustumą. Koridoriuje pareigūnus užkalbinęs vyras netruko sukelti įtarimo, kad pasiklausti, kaip jam kuo greičiau susigrąžinti prarastą teisę vairuoti, jis atvažiavo automobiliu. Pareigūnai jo rankose pamatė ne tik rankinę, tačiau ir raktų ryšulėlį, kuriame buvo įsegtas ir transporto priemonės raktas. Pareigūnai taip pat netruko pastebėti, kad išėjęs interesantas pasuko link automobilių stovėjimo aikštelės ir pats sėdosi už vairo. Peržiūrėję vaizdo kamerų užfiksuotus vaizdus, jie įsitikino, kad į Kelių policijos valdybą vyras taip pat atvažiavo pats.

Netrukus buvo susisiekta su minėtu vyru, jis buvo informuotas apie padarytą pažeidimą ir pakviestas dar kartą atvykti į Kelių policijos valdybą. Sausio 15 d. po pietų, piliečiui atvykus dar kartą, buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 128 str. 2 d. (Transporto priemonių vairavimas neturint teisės vairuoti).

Už tai vyrui gresia bauda nuo keturių šimtų trisdešimt keturių iki septynių šimtų dvidešimt keturių eurų arba administracinis areštas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA