Suskaičiuokite, kiek pažeidimų per vieną minutę padarė policijos pareigūnai | Kas vyksta Kaune

Suskaičiuokite, kiek pažeidimų per vieną minutę padarė policijos pareigūnai

Stop kadras

Kauno gatvėse užfiksuotas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip policijos pareigūnai tarnybiniu automobiliu pažeidinėja Kelių eismo taisykles. Pareigūnai miesto gatvėse važiuoja taip, už ką paprasti vairuotojai gerokai papurtytų piniginę.

Didžiąją dalį KET pažeidimų pareigūnai padaro Ateities plente. Policija ne tik nerodo posūkių, kai rikiuojasi į kitą juostą, bet ir leidžia sau važiuoti ne vienoje juostoje, kaip įprastai, bet per kelio vidurį.

Negana to, įsukant į Taikos prospektą, nesustoja prie raudono šviesoforo signalo. Juk pagal naujausią KET redakciją, jei prie sankryžos yra palikta žalia rodyklė, tačiau dega draudžiamasis signalas, būtina prie linijos sustoti ir tik tada leidžiama važiuoti toliau. Tačiau vaizdo įraše matyti, kad pareigūnai pristabdo, nes priekyje esantys automobiliai laikėsi taisyklių, o po to patys kirto sankryžą nesustoję. Už tokį pažeidimą paprasti vairuotojai galėtų ir teises prarasti.

Kauniečiai piktinasi, kad tie, kurie turėtų rodyti gerą pavyzdį, patys pažeidinėja KET. Ir ne kartą. Dar galima būtų pateisinti pareigūnus, jei važiuotų į iškvietimą ir būtų įjungti švyturėliai, tačiau šiuo atveju nėra jokio pasiteisinimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA