Prabangiam automobiliui neužteko vienos eismo juostos | Kas vyksta Kaune

Prabangiam automobiliui neužteko vienos eismo juostos

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Lituanikos žiede susidūrė du lengvieji automobiliai. Liudininkų teigimu, vienas stovėjo, kitą dar prieš žiedą sumėtė ir šiam pritrūko vietos vienoje eismo juostoje. Nei vienas automobilio vairuotojas savo kaltės nepripažįsta.

Avarija Kauno pilies žiede įvyko apie 18.40 val. Moters vairuojamas „VW Passat“ stovėjo žiede ir praleido pagrindiniu keliu važiavusius automobilius. Deja, vienam BMW automobiliui eismo juosta, važiuojant Šauklių gatve, buvo per siaura ir šis kliudė stovėjusį automobilį.

Liudininkai pasakoja, kad „VW“ buvo per daug išsikišęs į patį žiedą, todėl ir galėjo įvykti eismo įvykis. Kiti tvirtina, kad BMW automobilį dar prieš žiedą sumėtė ir šis nesuvaldęs automobilio, rėžėsi į šalutiniame kelyje stovėjusį moters transportą.

Abu vairuotojai nenukentėjo, tačiau ir nepripažįsta savo kaltės, todėl avarijos vietoje darbuojasi policijos pareigūnai. Pilies žiede ko kas eismas apsunkintas, nes kiti vairuotojai gali tik viena eismo juosta link Jonavos ar Vilijampolės žiedu pravažiuoti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA