Kauniečiai vėl skundžiasi kelininkų darbu | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai vėl skundžiasi kelininkų darbu

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Kai visame mieste drebia sniegas, Kauną prižiūrintys kelininkai nespėja atlaisvinti ne tik miesto gatvių, bet taip pat ir magistralinių kelių. Vairuotojai skundžiasi, kad į darbus vos nuvažiavo. Tuo tarpu kelininkai tvirtina, kad dirbama visu pajėgumu.

[galerija kiek=””]

„Norėjom pranešti ir išreikšti pasipiktinimą Kauno kelininkais, kuriuos ši ,,netikėta žiema“ eilinį kartą užpuolė nepasiruošusius… Ir paklausti jų, gal jie neskaito oru prognozių? Šiandien ryte kelias ,,Via Baltica“, ties Akademija atrodė visiškai apsnigtas. Žmonės priversti važiuoti 40 km/h greičiu. Ir kelininkų dėka, jau matėme porą avarijų, kada žmonės dėl nenuvalytos kelio dangos nuo jo nuslydo“, – rašė pasipiktinęs Vaidas.

Magistralinius kelius, esančius aplink Kauną, prižiūri dvi įmonės. Kelias Vilnius – Kaunas – Klaipėda priklauso „Automagistralei“, o „Via Baltica“ – „Kauno regioniniams keliams“. Pastarosios įmonės atstovai tikina, kad trys sniego valymo mašinos į šį kelią išvažiavo 00.30 val. ir iki 9 val. ryto kelio atkarpą pravalė kelis kartus. Kadangi nuolat sninga, kelininkai vėl išvažiavo vaduoti „Via Baltica“ nuo kritulių.

Tuo tarpu pačiame mieste gatvių valymo darbai prasidėjo nuo 2 val. Tuo metu į Kauno gatves išvažiavo 10 barstytuvų. Apie 5 val. pradėjo snigti, tad „Kauno švara“ išsiuntė 14 valymo ir barstymo mašinų. Valyti ir šaligatviai.

Pasak „Kauno švaros“ atstovų, darbai visame mieste vyksta ir dabar. Papildomai barstyti smėlio-druskos mišiniu barstyti kalnai, nors paprastai miesto gatvės barstomos tik druskos mišiniu.

[susije_video kurie=””]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA