Kaunietis studentas „TonyBet” žaidime laimėjo daugiau nei 6 tūkst. eurų | Kas vyksta Kaune

Kaunietis studentas „TonyBet” žaidime laimėjo daugiau nei 6 tūkst. eurų

Organizatorių nuotr.

Šią savaitę didžiuoju 6 010 eurų prizu buvo apdovanotas visą gruodžio mėnesį TonyBet svetainėje vykusio Kalėdinio Live Games žaidimo laimėtojas. Juo tapo dvidešimt ketverių metų studentas Paulius iš Kauno, rašoma pranešime spaudai.

Atsiimdamas prizą laimėtojas sakė, kad dar negalvojo ką veiks su laimėtais pinigais, tačiau artimiausiuose jo planuose – kelionė su drauge į Barseloną.

„Maždaug metų alga, todėl, aišku, kad tokią sumą laimėti – tikrai malonu“, – paklaustas apie daugiau nei 6 000 Eurų prizą sakė Paulius. „Man, kaip studentui, tai – tikrai solidi pinigų suma“.

Tuo pačiu didžiojo TonyBet piniginio prizo savininkas pripažino, kad internetiniai žaidimai jam – labiau pramoga, nei pasipelnymo šaltinis.

„Kartais pažaidžiu, bet labiau dėl pramogos, o ne tikėdamasis kažką laimėti. Tas pats ir su lažybomis, tai – tiesiog smagus laiko praleidimo būdas. Pastačius būna įdomiau žiūrėti rungtynes. Tai tikrai nėra mano pragyvenimo šaltinis.“

Paulius taip pat teigė, kad tiek jam pačiam, tiek ir jo artimiesiems laimėjimas buvo netikėtas. “Kai pasakiau draugei – nepatikėjo. Iš pradžių ir pačiam buvo sunku patikėti, tačiau po kurio laiko supratau, kad tai – tiesa. Žinoma, visi džiaugiasi už mane, džiaugiuosi ir pats. Tai iš ties puiki Naujųjų metų pradžia.“

Ilgalaikių planų TonyBet prizo laimėtojas kurti neskubėjo ir sakė, kad pirmiausia įgyvendins svajonę nuvykti į Barseloną. „Jei atvirai – dar neturėjau laiko visko apmastyti“, – paklaustas ar jau spėjo pagalvoti kur išleis laimėjimą sakė Paulius. „Su drauge jau seniai norėjome nuvykti į Barseloną, tad pirmiausia, turbūt, įgyvendinsime šią svajonę.“

Visą gruodžio mėnesį internetinėje TonyBet lažybų svetainėje vykusiame Kalėdiniame Live Games žaidime iš viso dalyvavo daugiau nei penki tūkstančiai žaidėjų, kurių dėka didysis žaidimo prizas išaugo net du kartus – nuo 3 000 iki 6 000 eurų. Žaidimo metu taip pat buvo laimėti 53 momentiniai prizai, didžiausias iš kurių siekė net 342 eurus. Iš viso akcijos metu buvo išdalinta piniginių prizų už daugiau nei 10 tūkstančių eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA