Po dviejų savaičių dingimo ligoninėje atsidūrusi R. Mačiulytė: šįkart pasibučiavau su mirtim | Kas vyksta Kaune

Po dviejų savaičių dingimo ligoninėje atsidūrusi R. Mačiulytė: šįkart pasibučiavau su mirtim

DELFi nuotr.

Nusprendė prabilti žinoma dainininkė Roma Mačiulytė. Prieš šv. Kalėdas pasklidusios mįslingos versijos apie R. Mačiulytės dingimą sukėlė diskusijų audrą. Dainininkės bičiuliai ir draugai viešuose laiškuose ir trumpuose interviu dėstė skirtingas detales. Vieni liejo tulžį, kad Roma juos pavedė, nepasirodė suplanuotuose koncertuose, nes neva padaugino. Kiti tikino, kad Roma – pagrobta ir kaltino policiją, neva pareigūnai prastai reaguoja į artimų draugų prašymus gelbėti moterį, skelbiama LNK pranešime spaudai.

Laidos „Prieš srovę“ filmavimo grupei pavyko susitikti su Roma vienoje Kauno ligoninėje, kur dainininkė nusprendė atvirai iškloti, kas vyko tas dvi savaites, kol jos ieškojo ir surasti negalėjo draugai ir gerbėjai.

„Per tą prakeiktą alkoholį šįkart pasibučiavau su mirtim“, – antradienį 20.00 val. nuoširdžiai dėstys Roma, gulėdama ligoninės lovoje. Moteris, daugeliui žinoma kaip legendinės dainos „Truputį laimės“ atlikėja, nusprendė atvirai prabilti apie savo pražūtingą polinkį alkoholiui ir mįslingus gruodžio vidurio įvykius, kurie jai vos nesibaigė tragedija.

„Dvi savaites mane įkalinęs vyras baugino, kad niekur negaliu išeiti iš jo buto, kad negaliu grįžti į namus, nes esą kažkokioje kavinėje tiek siautėjau, jog išdaužiau indus ir dar pridariau tokių baisybių. Esą manęs tyko atkeršyti norintys baisūs žmonės“, – pradės pasakojimą Roma.

Kelias dienas ji tikėjo vyriškio gąsdinimais, juolab, kad vyras – jai iš matymo puikiai pažįstamas. Tačiau netrukus, kaip pasakos dainininkė, tas vyras griebėsi kankinimų.

„Mano keliai apdeginti verdančiu aliejumi. Ar galit įsivaizduoti, ką turėjau iškęsti? – siaubo akimirkas prisimins dainininkė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA