Ypatingai miela beglobių gyvūnų fotosesija | Kas vyksta Kaune

Ypatingai miela beglobių gyvūnų fotosesija

Dar šventės nesibaigė, tad VŠĮ „Lauros prieglaudėlė“ sugalvojo originalų būdą, kaip žmonėms priminti apie beglobius gyvūnėlius. Surengta šventinė fotosesija tikintis, kad tai padės keturkojams atrasti naujus namus.

Aleksote įsikūrusioje gyvūnų prieglaudoje glaudžiasi įvairūs šunys ir katės. Kai kurie dar visai mažyčiai, tačiau jų mielumui retas, kuris gali atsispirti. Gyvūnų prižiūrėtojai atrodo partnerius ir surengė kalėdinę namų neturinčių augintinių fotosesiją. Taip siekta pabelsti į kauniečių širdis ir paraginti mažuosius šeimos narius priglausti pas save namuose.

„Lauros prieglaudėlėje“ vyko graži iniciatyva: „Ir mažos širdelės laukia žiemos stebuklų“. Iniciatyvos tikslas yra, kad kuo daugiau žmonių pamatytų gyvūnų prieglaudoje gyvenančius augintinius ir apsispręstų suteikti jiems tikrus, šiltus namus bei apglėbtų meile, kurios, deja, mažieji draugai negavo savo gyvenime.

Buvo surengta fotosesija, kurios metu gyvūnėliai, kai kurie labai noriai, kai kurie nelabai rodydami džiaugsmą, pozavo „Life in Photo“ fotografui Aldui. Partneriai „Akva zoo“ padovanojo šiltus paltukus beglobiams ir didžiulę krūvą kraiko ir maisto, taip prisidėdami ne tik prie fotosesijos, bet ir gyvūnų išlaikymo“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ rašė prieglaudėlės atstovė Egidija.

Akcijos organizatoriai kviečia užsukti į VŠĮ „Lauros prieglaudėlė“ socialinio tinklo „Facebook“ puslapį ir pamatyti daugiau spindinčių akučių, kurios į kiekvieną žvelgia su viltimi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA