Kauno klinikose – netikėtas Kalėdų senelio ir miško žverių vizitas | Kas vyksta Kaune

Kauno klinikose – netikėtas Kalėdų senelio ir miško žverių vizitas

K.Černevičienės nuotr.

Paskutinę metų dieną vykusi labdaros akcija „Lašelis džiaugsmo“ pradžiugino Kauno klinikose gulinčius mažuosius ligoniukus.

Idėjos sumanytojai VšĮ „Artima kultūra“ kartu su Kalėdų seneliu ir pasakų herojais išvyko pas vaikučius, gulinčius Kauno klinikų skyriuose. Sėkmingai įvykusi labdaros akcija „Lašelis džiaugsmo“ pradžiugino ne tik vaikučius, bet ir jų tėvelius bei visą skyriaus personalą. Gera nuotaika ir juokas užtvindė visas palatas.

Kalėdų Senelis kiekvienam mažajam ligoniukui įteikė įvairiausių dovanų: jaunojo dailininko arba architekto rinkinius, „Gudragalvio“ origami lankstymo komplektą, kreideles, pieštukus ir įvairias saldžias dovanas.

„Apsilankėme visuose Kauno Klinikų skyriuose ir įteikėme 80 dovanėlių. Kalėdų Senelis kartu su pasakų personažais – Briedžiu, Vilku, Zuikiu, Pepe ilgakojinė ir Linksmąja Kloune – aplankė kiekvieną palatą ir apdovanojo mažylius dovanomis bei lašeliu džiaugsmo“, – įspūdžiais dalinasi akcijos organizatorius Danas Viluckas.

„Linksminome ir klinikų personalą – Kalėdų Senelis prašė sutiktų gydytojų dainuoti daineles ir deklamuoti eilėraščius“, šypsosi D. Viluckas.

Labdaros akcijos komanda ne tik sveikino mažuosius ligoniukus ir personalą, tačiau taip pat papildė Kauno klinikų vaikų žaidimų kambarius naujais stalo žaidimais ir „Alma Littera“ vaikiškomis knygelėmis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA