Kaimynas Rimas po žiauraus kūdikių nužudymo: jam stogas nuvažiavo dėl gėrimo | Kas vyksta Kaune

Kaimynas Rimas po žiauraus kūdikių nužudymo: jam stogas nuvažiavo dėl gėrimo

delfi.lt 2016/01/02 13:07

Tragiškas nakties nužudymas, kai Kauno apskrityje esančio Saviečių kaimo gyventojas Aurelijus B. du savo kūdikius supykęs įmetė į šulinį, vietos gyventojams sukėlė siaubą.

Artimai su šeima bendravęs kaimynas pripažįsta, kad nusikaltimą įvykdęs vyras buvo labai žiaurus girtuoklis, kuriam nuolat pasireikšdavo agresijos protrūkiai.

Su DELFI kalbėtis sutikęs Aurelijaus B. ir jo sugyventinės Linos C. kaimynas Rimas atskleidė daugiau šiurpą keliančių detalių. Kaimynas sakė esantis įsitikinęs, kad vyrui protą susuko priklausomybė nuo alkoholio.

„Jis savo žmoną daužydavo, o po to eidavo į degalinę pirkti alaus. Jai jis nuolat grasindavo visokiais dalykais. Aš manau, kad dėl gėrimo jam „stogas“ nuvažiavo. Todėl ir padarė jis šiąnakt taip savo vaikams“, – pasakojo vyras.

Kaimyno teigimu, Aurelijus savo vaikų nemušdavo, o tik rėkdavo ant jų. Jis nė karto nematė, kad vyras muštų vaikus. Visą pyktį jis liedavo tik ant žmonos.

Pasak Rimo, vyras smagindavosi įvairiai. Bene labiausiai jam patikdavo prisipirkus alaus važiuoti su traktoriumi į mišką. Pinigus, gautus vaikų išlaikymui, jis atimdavo iš Linos ir visus juos išleisdavo alui. Jei moteris priešindavosi, Aurelijus ją smarkiai sumušdavo ir pinigus atimdavo jėga.

Kaimynas Rimas prisiminė, kad žiauriai vaikus į šulinį įmetusiam vyrui užeidavo agresijos priepuoliai.

„Prie savo akių mačiau, kaip jisai savo šuniui galvą nukirto. Tada jis buvo girtas ir jį sunervino tai, kad loja šuo. Jis tą šunį čiupo ir jam gyvam būnant su kirviu nukirto galvą“, – pasakojo kaimynas.

Negana to, tokį vaizdą matė vienas iš Aurelijaus vaikų.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA