Skaitytoja: kirpėja sugadino Naujus metus | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: kirpėja sugadino Naujus metus

Asociatyvi/ Archyvo nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja pasiguodė, kad kirpėja sugadino Naujuosius metus. Moteris labai norėjo prieš šventę pasikeisti, tačiau kaip kirpėja ją pakeitė, beliko tik apsiverkti. Kaunietė tikina, kad toks nesusišnekėjimas įvyksta jau ne pirmą kartą.

„Kalėdos, Naujieji metai tikriausiai kiekvienam žmogui yra didžiausios metų šventės, neskaitant gimtadienio. Ypač Naujieji metai damoms yra pasiruošimo išbandymas, kai norisi atrodyti kuo gražiau, bet, deja, ne visada pavyksta, o kartais net ne dėl jų pačių kaltės.

Ruošdamasi Naujiesiems metams, iki kurių liko visai nedaug, nuėjau į kirpyklą Pakraščio gatvėje. Ją buvau susiradusi per „Facebook“. Joje jau buvau lankiusi prieš tai.

Po praeito seanso, kai dažiau plaukus, likau ne visiškai patenkinta plaukų spalva, dėl to nekaltinau kirpėjos, nes, atrodo, kad pati tokią spalvą išsirinkau. Labai maišausi toje spalvų paletėje, gal kirpėjai ir aišku, bet man visada painu. Galiausiai spalva nebepatiko ir nusprendžiau grįžti prie senosios.

Nuėjau į tą pačią kirpyklą, kurioje lankiausi ir paprašiau, kad perdažytų ir pašalintų rudumo toną į šiltai tamsesnį atspalvį. Apsidrausdama turėjau su savimi spalvų kodą, dėl viso pikto. Spalvų kodą užsirašiau tuomet, kai po nudažymo plaukų spalva tikrai patiko. Kirpėja sutiko, daviau spalvų kodą, dėl saugumo ji pridėjo dar spalvų paletę, joje nieko neįžiūrėjau, paletės kodo irgi.

Vyksta procesas. Po nudažymo rudumo tonas visiškai pakito į pilnai rudą, buvau visiškai nuginkluota. Kirpėja tikino, kad viskas pasikeis, kai plaukai išdžius. Kol džiovino plaukus, ji pasakojo apie plaukų dažus, spalvas, atspalvius, bet ,deja, nieko negirdėjau, tiesiog žiūrėjau į veidrodį ir… moterys supras, ypač, kai galvoje sukosi mintys, kad jau liko vos diena, visos kirpėjos užimtos ir ištinka kone panika.

Išdžiūvus plaukams, gavau galybę argumentų, kodėl naujoji mano plaukų spalva yra tikrai neblogai tinkanti, graži it t.t na, o kas daugiau jai beliko…

Ne pirmą kartą nepataiko spalvos

Pas šią kirpėją jau kartą buvo incidentas, kai nudažytus plaukus ji dar kartą perdažė, nes buvo lygiai tokia pati situacija. Taip ji įgavo mano pasitikėjimą, todėl drąsiai ėjau dar ir dar kartą, kol atsitiko vėl. Atsitiko, kas atsitiko, sumokėjau pinigus ir dar palikau dovanų šokolado, juk šventės.

Galiausiai paskambinus kirpėjai ir paprašius ištaisyti klaidą, kaip ir prieš mėnesį padarė, ji teigė, kad aš buvau neapsisprendusi, esu pati kalta ir ji savo darbą išmano profesionaliai. Net nerašyčiau jums, jei nebūtų buvę plaukų kodo, kuriuo visiškai pasitikėjau, kurį užsirašiau ir kirpėja atsiminė, jei bučiau šovusi „Va bank“ ir sakiusi, kad dažom. Ypač, kai pabrėžiau, jog nenoriu rudos.

Savo kalte pripažįstu 20%, visą kitą, manau, kirpėjos nuopelnas. Tai tik Nauji metai, ne vestuvės ar krikštynos, paprasta šventė. Palaukus persidažysiu pati (visada turi būti pirmas kartas) ir bus viskas gerai, bet norėčiau palinkėti visoms moterims, kad nesimėtytų tarp kirpėjų ir išsirinktų tą vienintelę, kaip vyrą. Bet kartais, kaip ir vyrai, kirpėjos suklysta… bet kirpykloje, kaip ir šeimoje, vieno kalto nėra. Gerai, kad man bent su vyru pasisekė.

O kirpėjoms norėčiau palinkėti, kad 2016-ais metais su plauku paletėje nesigaudančiomis klientėmis atrastų kitą būdą parodyti, kokia spalva dažys“, – laiške dėstė nusivylusi kaunietė.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo istorija ar informacija, rašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA