Dėmesio: Panemunėje po butus vaikšto įtartina moteris | Kas vyksta Kaune

Dėmesio: Panemunėje po butus vaikšto įtartina moteris

Asociatyvi nuotr.

Panašu, kad švenčių laikotarpiu suaktyvėjo sukčiai, kurie siekia apgauti kauniečius. Panemunėje gyvenantis vyrukas pasakoja, jog pas jį buvo apsilankiusi moteris, kuri siekė apžiūrėti butą ir apgauti ar vėliau apvogti.

„Panemunes rajone vaikšto moteris po butus ir prisistato kaip pirkėja, norinti apžiūrėti butą, kurį parduoda iš varžytinių. Apgaulės būdu į butą bandė patekti juodais, garbanotais plaukais moteris.

Po to pasakė, kad kalbėjo su namo administratoriumi dėl to, kad butas bus parduotas iš varžytinių, bet paklausus jos, nuo kada namo administracija sprendžia dėl butų pardavimo, ji tiesiog nieko neatsakė, apsisuko ir nuėjo.

Tai buvo savaitgalį, apie 9 valandą vakaro. Ji buvo vidutinio ūgio juodai apsirengus, neryškiai veidas matėsi, nes laiptinėje tamsoka, tačiau spėju, kad tai moteriai apie 40 metų“, – laiške dėstė panemuniškis.

Kaunietis nori perspėti kitus tam, kad neliktų apgauti ar apžiūrėjus butą, apvogti. Panašu, kad sukčiai šventiniu laikotarpiu gerokai suaktyvėjo. Vos vakar skelbėme apie sukčiavimo atvejį, kuomet telefonu norėta išvilioti pinigus, prisistačius policijos pareigūnais ir pakvietus atvykti į apklausą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA