Kauno Kalėdinė labdaros akcija viršijo lūkesčius: pasiektas rekordas | Kas vyksta Kaune

Kauno Kalėdinė labdaros akcija viršijo lūkesčius: pasiektas rekordas

R. Tenio nuotr.

Sekmadienį Kauno rotušėje įvyko Kalėdinis labdaros vakaras, vainikavęs beveik mėnesį trukusią šventinę labdaros akciją. Iš viso geradariai paaukojo rekordinę sumą – beveik 65 tūkstančius eurų.

Sukurti kalėdinį stebuklą padėjo daugiau nei 40 įmonių. Paaukotos lėšos bus skirtos sportuojantiems ir kuriantiems neįgaliems vaikams bei jaunuoliams.

„Vaikai svajoja apie kompiuterius, o mums labai svarbu, kad jie galėtų paeiti. Prašėme ortopedinių priemonių: ortezų, langečių, specialių batų.  Jei norime vaikui pagerinti stovėseną, eiseną, kad jis iš vežimėlio galėtų atsistoti ir paeiti – reikalingos šios priemonės. Jų gyvenimas kardinaliai pasikeis“,- teigė judėjimo negalią turinčius vaikus ir jaunuolius vienijančio sveikatos ir integracijos klubo „Sauliukas“ įkūrėjas Alvydas Šatinskas.

„Dėkoju visiems, savo indėliu prisidėjusiems prie labdaros akcijos. Savo ruožtu aš galiu garantuoti, kad visi paaukoti pinigai bus skirti tiems, kuriems jų labiausiai reikia“, – sakė labdaros vakaro globėjas Visvaldas Matijošaitis.

Labdaros akcijos ambasadorėmis šįmet buvo trys metų kaunietės – Daiva Šmidtienė, Dovilė Bubnienė ir Rūta Meilutytė. Kartu su pagrindiniu labdaros akcijos rėmėju koncernu SBA prie šios kilnios iniciatyvos savo aukomis prisidėjo „Akropolis“, „Kauno tiltai“, „Helisota“, TAMRO ir BENU vaistinė, „SG dujos“, „Lytagra“ ir kitos įmonės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA