Skaitytoja: koncertas Sporto halėje priminė Rusijos kaimo lygio renginį | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: koncertas Sporto halėje priminė Rusijos kaimo lygio renginį

Asociatyvi/ Kaunas.lt nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojos laiškas, kuriame moteris visiškai sudirba vakar Kauno sporto halėje vykusį koncertą. Moteris tikina, jog organizatoriai sugadino gerų atlikėjų koncertą, mat garsas buvo „lyg per kibirą“, todėl renginį galima palyginti su Rusijos glūdumos kaimo koncertu.

Kauno sporto halėje antrą Kalėdų dieną vyko „Geriausių lietuviškų kalėdinių dainų“ koncertas. Jame pasirodė daug įvairių lietuvių pop muzikos žvaigždžių, tokių kaip R. Cicinas, D. Mieželytė „Rondo“, E. Sipavičius, „Man-go“ ir kiti, tad turėjo būti geras koncertas, tačiau viską sugadino netinkama aparatūra.

„Tiesiog pikta. Atlikėjai neblogi. Ėjome daugiausiai dėl dukters ir mamos. Mums tie atlikėjai kai ir viskas gerai, bet garso kokybė ir scena nustebino. Viskas barškėjo kaip kibire. Mikrofonas, ypač per Mia pasirodymą, gerokai cype. Daug žmonių anksčiau išėjo. Lygis baisiau nei baisus.

Kaip šiais laikais dar galų gale gali taip būti? Buvo Rusijos kaimo lygio koncertas! Tai tik organizatorių kaltė, nes žinojo, kokią aparatūrą nuomojasi! Jokios pagarbos vartotojui. Viso koncerto efektai: trys prožektoriai, truputį dūmų ir kibiro garsas.

Žinote, juokas pro ašaras. Tikras Rusijos kaimo glūdumos koncertas, o dar sumokėjom po 50 eurų, o čia pigiausi bilietai! Geriau per BTV „Muzikinę kaukę“ su vyno buteliu pažiūrėję būtumėme… O kiti juk iš viso, bilietus parteryje pirko ir tokio lygio koncertas buvo… Pikta, labai pikta.

Netikiu, kad ką nors išsireikalausi iš organizatorių. Čia pinigų plovimas. Gaila, kad visus runkeliais laiko. Mūsų šeima daug koncertų matę ir Lietuvoje, ir užsienyje, bet patikėti negalima, ką šiandien pamatėm. Tai pasityčiojimas!”, – laiške dėstė kaunietė Giedrė.

ATNAUJINTA 14.16 VAL.

Su portalo „Kas vyksta Kaune” redakcija susisiekė organizatoriai ir patikslino informaciją. Į koncertą brangiausias bilietas kainavo 20 eurų, o po renginio žmonės dėkojo tiek už patį koncertą, tiek už gerą jo kokybę. Anot organizatorių, yra užfiksuota, kaip žmonės džiaugiasi ir mėgaujasi koncertu. Jo metu jokių problemų nekilo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA