Policija išsiaiškino, kas Kalėdų naktį nutraukė beprasidedantį šėlsmą naktiniame klube | Kas vyksta Kaune

Policija išsiaiškino, kas Kalėdų naktį nutraukė beprasidedantį šėlsmą naktiniame klube

A.Ištuganov nuotr.

Kauno apskrities policija operatyviai nustatė, kas šiąnakt grasino susprogdinti naktinį klubą, įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Antros Kalėdų dienos vėlyvą vakarą, 23.33 val. į Kauno policiją paskambino neprisistatęs vyriškis bei nurodė, kad Kauno naktiniame klube „NOX“ padėtas sprogmuo. Nedelsiant buvo įvestas planas „Skydas“, evakuoti klubo lankytojai ir personalas. Prieš pat vidurnaktį gautas pakartotinas, tikėtina to paties asmens, skambutis apie tuoj sprogsiantį naktinį klubą. Atvykę greitojo reagavimo rinktinės „Aras“ išminuotojai patikrino patalpas, tačiau sprogmens nerado. Nedelsiant buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą.

Policijos pareigūnai, kartu su Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorais, operatyviai nustatė galimą įtariamąjį šios nusikalstamos veikos padarymu, anksčiau neteistą, 1972 m. gimusį Kauno rajono gyventoją.

Už LR baudžiamojo kodekso 145 str. 1 dalyje numatytos nusikalstamos veikos padarymą numatyta bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimu iki dviejų metų, taip pat naktinio klubo atstovai gali pareikšti civilinį ieškinį dėl žalos atlyginimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA