Linksmybės baigėsi anksčiau: pranešta apie užminuotą naktinį klubą | Kas vyksta Kaune

Linksmybės baigėsi anksčiau: pranešta apie užminuotą naktinį klubą

Asociatyvi/ A.Ištuganov nuotr.

Kaune atgijo dėmesio ištroškę žmonės, kurie linkę gadinti šventes kitiems. Naktį iš šeštadienio į sekmadienį pranešta, jog populiariame naktiniame klube yra padėti sprogmenys.

Kauno policijos budėtojas patvirtino informaciją apie užminuotą naktinį klubą „NOX“. Pranešimas gautas apie 23.30 val., tad buvo įverstas planas „Skydas“.

Iš Maironio gatvėje įsikūrusio naktinio klubo evakuoti žmonės. Kai kuriems vakarėlio šėlsmas pasibaigė ankščiau nei planuota, mat antiteroristinis būrys „Aras“ turėjo apžiūrėti visas patalpas. Gerokai po pirmos nakties apžiūros darbai dar nebuvo baigti, o NOX vadovybė pranešė, kad šią dieną daugiau neatsidarys, tad visiems teko skirstytis savais keliais.

„Šią naktį, vos tik prasidėjus vakarėliui, gavome anoniminį pranešimą apie užminuotą klubą. Esame šokiruoti ir labai nustebę bei išsigandę dėl viso šio įvykio. Teko evakuoti visus žmones, jų šventė buvo sugadinta. Dėl to esame labai nusiminę ir labai atsiprašome. Laukiame saugumo tarnybų ir bandome šią situaciją išspręsti kaip įmanoma greičiau. Deja, šią naktį nebeatsidarysime… labai liūdna dėl tokio incidento, kuris sugadino ir pavogė „NOX” Kalėdas. Dar kartą atsiprašome visų žmonių, kurie šiandien buvo ar turėjo būti mūsų klube“, buvo skelbiama naktinio klubo „Facebook“ puslapyje.

Tai jau antras melagingas iškvietimas Kaune, susijęs su sprogmenimis. Gruodžio 26-osios rytą pranešta apie užminuotą prekybos centrą „Akropolis“, apžiūrėjus patalpas, sprogmenų nerasta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA