Kalėdinė dovana Džordanai: sužinojo, kad suplanuotų koncertų nebus | Kas vyksta Kaune

Kalėdinė dovana Džordanai: sužinojo, kad suplanuotų koncertų nebus

DELFI nuotr.

Antrąją Šv. Kalėdų dieną Lietuvos scenos dvievaitės Džordanos Butkutės gerbėjai sulaukė nemalonios staigmenos – du koncertai „Aš – Karalienė“ yra atšaukiami.

Dėl organizatorių kaltės sugadintos šventės tiek dainininkei Dž. Butkutei, tiek jos gerbėjams pranešta, jog gruodžio 27-28 dienomis turėję Marijampolėje vykti du atlikėjos koncertai yra atšaukiami. Marijampoliečiai turėjo smagiai laiką praleisti grandioziniuose koncertuose „Aš – Karalienė“, kurie pritraukė daugiatūkstantinę minią Kauno „Žalgirio“ bei Vilniaus „Siemens” arenose ir sulaukė daug gerų atgarsių.

Liūdesio apie atšauktus koncertus neslėpė ir pati Džordana. Atlikėja tikina, jog būtent Marijampolėje seniai dainavo, o koncertui „Aš – Karalienė“ labai daug ruošėsi ir įdėjo savęs, todėl apmaudu, jog kažkas galėjo viską iš jos pavogti.

„Gytis Žitkauskas – tai būtent jis pavogė mūsų Kalėdas!!! Mano ir Jūsų, laukiančių manęs Marijampolėje.

Taip, tai būtent jis apsiėmė organizuoti du mano koncertus Marijampolėje, į kuriuos bilietai buvo išpirkti žaibišku greičiu.

Labai džiaugiausi, juk taip seniai nebuvau pas jus koncertavusi. Taip, tai koncertai, kurių labai nekantriai laukiau ir kuriems labai intensyviai ir kruopščiai ruošiausi kartu su grupe.

Ir štai, būtent per Kalėdas, mums pranešama, kad koncertai atšaukti! Priežastis? Gytis Žitkauskas pareiškė, kad neturi pinigų mums reikiamos aparatūros nuomai! Nėra pinigų aparatūrai!

Kaip tai įmanoma? Kur pinigai? Juk žmonės pirko bilietus! Iš anksto planuota apgaulė? Bet juk yra pasirašyta sutartis!

Nesuprantu.

Sugadintos šventės, pavogtos dovanos, liūdna … labai liūdna ir apmaudu“, – savo socialinio tinklo „Facebook“ profilyje rašė Džordana Butkutė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA