Automobilių entuziastai padovanojo šeštokams vertingą dovaną | Kas vyksta Kaune

Automobilių entuziastai padovanojo šeštokams vertingą dovaną

Organizatorių nuotr.

Automobilių mėgėjų klubas „Audi fanatikai“ vienos mokyklos moksleivius apdovanojo vertinga dovana, kuri atveria kelią dalyvauti įvairiuose renginiuose ir taip labiau tobulėti.

Kalėdiniu laikotarpiu širdis pasidaro geresnė ir norisi kažkam padėti. Vieni renkasi šeimas, kurioms reikalinga materialinė pagalba, kiti pasirūpina beglobiais gyvūnais. Kaune kalėdiniu verda gerų iniciatyvų, viena iš jų – automobilių klubo „Audi fanatikai“ organizuota akcija, kurios metu vaikams padovanota perspektyva tobulėti.

„Kalėdos toks metas, kai norisi daryti gerus darbus ir suteikti daugumai žmonių džiaugsmą. Mes, „AUDI fanatikai“ organizatoriai, nutarėme padėti vaikams. Bendradarbiaudami su organizacija VŠĮ „Ištiesk pagalbos ranką“ gavome laišką, kad Jiezno gimnazijos šeštokams reikia maikučių, kad galėtų dalyvauti konkursuose bei varžybose. Ne kartą aktyviems šeštokams teko atsisakyti dalyvauti įvairaus tipo renginiuose, vien dėl to, kad neturėjo aprangos.

Nors „AUDI fanatikų“ narių nėra daug, tačiau visi kuo galėdami bandėm prisidėti ir suteikti džiaugsmo šiems vaikams ir mums pavyko su „fingerprint“ lipdukų gamybos pagalba. Prieš Kalėdas organizacijos atstovai nuvyko į Jiezno gimnaziją pas šeštokus. Labai šiltai priėmė šios gimnazijos socialinė darbuotoją ir taip pat direktorė.

Jiezno gimnazijos šeštokai liko labai laimingi, nes viena kartą pabandę sudalyvauti konkurse ,,Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ negalėjo sudalyvauti, dėl šios problemos, bet jie nenuleidžia rankų ir dabar, turėdami aprangą, bando toliau, o gimnazijos direktorė labai džiaugėsi tokiu gražiu bendradarbiavimu. Stengsimės ir toliau palaikyti ryšius su šia gimnazija. Mes, „AUDI fanatikai“ organizatoriai, taip pat džiaugiamės, kad šie vaikai yra tikrai motyvuoti ir stengiasi sudalyvauti visur“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ rašę „Audi fanatikai“ klubo atstovė Neringa Rakauskaitė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA