Elektrikas pakraupęs dėl situacijos Kauno Rotušės aikštėje: bet kada gali trinktelt | Kas vyksta Kaune

Elektrikas pakraupęs dėl situacijos Kauno Rotušės aikštėje: bet kada gali trinktelt

delfi.lt 2015/12/21 12:48

Nereikia būti specialistu ar kvalifikuotu elektriku jog suprastum, kad tai pažeidžia turbūt visus įmanomus saugumo reikalavimus. Tokia situacija yra Kauno Rotušės aikštėje, kur elektrinis traukinukas į elektros srovę įjungtas tiesiog buitiniais prailgintuvais.

„Negaliu tylėti kaip elektrikas. Kaunas. Rotušės aikštė. Atrakcionas vaikams. Elektros prietaisas gan nemažos galios. O pajungtas buitinių prailgintuvų kombinacija. Maža to, kad tai yra buitiniai, bet dar ir nehermetiški lauke! Tai dėkui klimato atšilimui, kad buvo sausa. O kai pasnigs ir pradės tirpti? Išmes saugiklius ar trinktels arčiausiai stovintiems? Kas išdavė leidimus ir kas turi prižiūrėti tech. saugumą? Yra toks departamentas, kur išduoda vienkartinius leidimus eksploatacijai“, – socialiniame tinkle stebėjosi buvęs Kauno miesto tarybos Aušrys Kriščiūnas – Tynta.

Be to, žinimam veikėjui užkliuvo ir tai, kad naudojantis atrakcionais neišduodami jokie bilietai.

„Kaunas kovoja su korupcija? Nemačiau atrakcionuose nei kasos aparato, nei kokių nors bilietėlių su šaknelėm. O visgi vienas pirstelėjimas – 2€. O per dieną? O iki naujako? Čia net apie narkoprekybą ar prostituciją gali pamiršti. Toks biznis miesto širdyje!“, – stebėjosi A. Kriščiūnas.

Kauno vadovai patvirtino, kad žino apie šią situaciją.

„Jau duoti nurodymai ir visi trūkumai bus panaikinti pirmadienį“, – DELFI teigė Kauno vicemeras Povilas Mačiulis.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA