Šalia Kauno kalėdinės eglutės – išskirtinės piršlybos | Kas vyksta Kaune

Šalia Kauno kalėdinės eglutės – išskirtinės piršlybos

V.Kirvelevičiūtės nuotr.

Vienas vaikinas savo mylimajai padovanojo neeilinę Kalėdų dovaną. Prie pagrindinės Kauno eglutės studentas paprašė rankos. Piršlybos buvo iš anksto gerai suplanuotos, tad merginą pasitiko choras, draugai ir Kalėdų seneliai.

Vakar prie pagrindinės Kauno eglutės studentas Airidas originaliai pasipiršo savo ilgametei draugei Laurai. Vaikinas pasakoja, jog lemtingojo „Taip“ dieną planavo iš anksto ir džiaugiasi, jog viskas pavyko, o draugai sutiko palaikyti idėją.

„Idėja kilo maždaug prieš 2-3 mėnesius. Šovė mintis „ei, juk aš ją labai myliu ir reikėtų padaryti nuostabią staigmeną ir atsiklaupti ant kelio. Draugu būryje apsvarstėme visas galimybes, taip pat ir vietą. Taigi kaip kalėdinę dovaną aš sugalvojau pasipiršti savo merginai. Viskas buvo planuota ilgą laiką. Pasipiršau aš jai, Kauno rotušės aikštėje prie eglutės, apsuptas draugų, Kalėdų senelių bei nuostabaus choro, kuris tuo metu buvo aikštėje“, – atviravo Lauros rankos paprašęs Airidas.

Vaikinas šiuo metu studijuoja Kaune, pirmame kurse, o su savo išrinktąja susipažino dar šeštoje klasėje per ekskursiją į Kauną. Todėl Airidui Kaunas tapo labai simboliška ir tinkama vieta, kur galėtų užduoti savo merginai svarbiausią gyvenimo klausimą.

Iš pradžių visi draugai merginai atnešė gėlių, vėliau pats Airidas Laurai įteikė didelę rožių puokštę. Priklaupęs ant kelio, paprašė už jo tekėti. Tada aplink sustojęs kalėdinėmis lemputėmis pasipuošęs choras užtraukė dainą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA