Dovanų manijos apsėstus kauniečius pasitiko dideli nepatogumai | Kas vyksta Kaune

Dovanų manijos apsėstus kauniečius pasitiko dideli nepatogumai

R. Tenio nuotr.

Likus vos kelioms dienoms iki Šv. Kalėdų, kauniečiai suplūdo į prekybos centrus. Visur tiesiog knibžda žmonių, ieškančių artimiausiems žmonėms dovanų. Deja, atvykę į prekybos centrą „Mega“, kauniečiams teko automobilius statyti purvyne.

Dėl PLC „Mega“ rekonstrukcijos yra uždaryta dalis automobilių stovėjimo aikštelės. Į prekybos centrą nuosavu transportu atvykę kauniečiai buvo priversti gaišti laiką, sukant ratus ir ieškant laisvos vietos.

Tam kad būtų kompensuota uždaryta aikštelės dalis, buvo įrengta laikinoji automobilių parkavimo aikštelę. Deja, čia stūkso didžiausi purvynai, tad ne visi ryžtasi aukoti batus ir laikinoje aikštelėje palikti savo automobilius.

„Su vyru jau gerą pusvalandį ieškome, kur palikti automobilį. Galima ir toliau, nebūtinai prie pat durų, tačiau norisi normalios vietos, kur galėtum išlipti, nes ten bijome, kad užklimpsime, o be to, ir batų gaila“, – skundėsi Ilona.

Žmonių šiame prekybos centre ir taip netrūksta, o kadangi savaitgalį dar ir mugė vilioja, žmonių srautai gerokai išaugo, tad kol kas vairuotojams tenka aukoti arba laiką, ieškant vietos, arba stoti į purvus ir skubėti pirkti dovanų. Kituose Kauno prekybos centruose su automobilių parkavimu taip pat liūdna situacija. Pasiseka tiems, kurie randa laisvą vietelę kur nors aikštelės pakraščiuose.

Primename, kad visus rekonstrukcijos darbus PLC „Mega“ ketinama baigti kitų metų lapkritį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA