Iš Lietuvos oro uostų galima nemokamai pasveikinti artimuosius | Kas vyksta Kaune

Iš Lietuvos oro uostų galima nemokamai pasveikinti artimuosius

R.Tenio nuotr.

Lietuvos oro uostai skatina keliaujančius šventiniu laikotarpiu dalintis šiltomis akimirkomis su artimaisiais, gyvenančiais bet kuriame pasaulio kampelyje, ir kviečia linkėjimus jiems išsiųsti nemokamai. Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostuose užrašius sveikinimą ant specialaus atvirlaiškio užteks jį įmesti į pašto dėžutę.

„Šventiniu laikotarpiu keliaujančių žmonių srautai oro uostuose nemažėja – vieni vyksta atostogauti į užsienį, kiti sugrįžta į Lietuvą švęsti šv. Kalėdų ir Naujųjų metų. Norime, kad visi jie turėtų galimybę nustebinti savo artimuosius ranka užrašytu atviruku ir galėtų išsiųsti „paskutinės minutės“ linkėjimus tiems, kurių galbūt nepavyks pasveikinti asmeniškai“, – sakė Lietuvos oro uostų Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Kalėdiniame Lietuvos oro uostų atvirlaiškyje – šiemet ant seno vandens bokšto Vilniaus oro uosto teritorijoje atsiradusio gatvės meno piešinio vaizdas. Menininko Antano Dubros sukurtas Mėnulis papuoštas šventiniais atributais ir linkėjimu skraidinti savo svajones toliau negu Mėnulis.

Nemokami atvirlaiškiai visiems keleiviams Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostuose bus prieinami iki gruodžio 27 d. Specialių pašto dėžučių kiekviename oro uoste reikėtų ieškoti už aviacijos saugumo patikros.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA