Užkišo ir už savęs paliko dviejų automobilių avariją | Kas vyksta Kaune

Užkišo ir už savęs paliko dviejų automobilių avariją

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas šiandien ryte pateko į eismo įvykį ir buvo pripažintas kaltu, nors kaltinti reikėtų trečią vairuotoją, kuris užkirtęs kelią, toliau nurūko savais keliais.

[galerija kiek=””]

Avarija įvyko šiandien 11.27 val. Raudondvario plente, ties Jūros gatve. Kaunietis Tomas pasakoja, jog iš šalutinio kelio atlėkė „Audi 80“, staigiai įsuko, todėl kitiems teko staigiai stabdyti. Keli automobiliai susidūrė. Vairuotojas pasakoja, jog kaltas liko būtent jis, tačiau sumokėti žalą turėtų „Audi 80“ vairuotojas.

„Audi A4“ važiavo Raudondvario pl. į senamiesčio pusę paskui automobilį „Toyota Corolla versus“. Abu automobiliai važiavo pirmąją eismo juosta, kuomet iš šalutinio kelio (Jūros g.) greitai išvažiavo raudona „Audi 80“ (kurios modelis tarp 1990-1995m.) ir netikėtai stabdė tik įvažiavus į pirmąją Raudondvario pl. eismo juostą, kurioje važiavo abu minėti automobiliai („Audi A4“ ir „Toyota“).

Ta „Audi 80“ taip sukeldama eismo įvykį, kurio kaltininkas esu aš („Audi A4“ vairuotojas), nes nespėjau sustabdyti „Audi A4“ automobilio, to pasekoje, atsitrenkiau į „Toyota“ automobilį. Raudonas „Audi 80“ paspruko iš įvykio vietos, nei vienas iš „Toyota“ ir „Audi A4“ vairuotojų nespėjo įsidėmėti pasprukusio automobilio valstybinių numerių.

Automobilių avarija buvo sukelta ne dėl „Toyota“ ar „Audi A4“ vairuotojų kaltės, o dėl „Audi 80“ vairuotojo, tačiau savo automobilio remonto nuostolius turėsiu atlyginti pats, kurie sieks apie 1000 Eur.

Galbūt atsirastų vairuotojų, kurie važiavo pro šalį ar galbūt užfiksavo įvykį vaizdo registratoriumi, ar atsirastų kitų įvykio liudininkų, kurie įsidėmėjo raudonos „Audi 80“ valstybinius numerius.

Už teisingą informaciją ar vaizdo medžiagą bus atsilyginta“, – pagalbos laiške dėstė Tomas.

Mačiusius minėtą įvykį, prašome kreiptis telefonu +370 602 82 147.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA