Kaune stipriai sumušta dainininkė R. Mačiulytė: įvykio aplinkybės painios | Kas vyksta Kaune

Kaune stipriai sumušta dainininkė R. Mačiulytė: įvykio aplinkybės painios

delfi.lt 2015/12/16 11:45
DELFi nuotr.

Antradienį į Kauno klinikas greitosios automobilio atvežta žinoma atlikėja Roma Mačiulytė. Tai DELFI patvirtino laikinosios sostinės pareigūnai. Stipriai sumušta moteris pati sugebėjo išsikvietsti pareigūnus ir medikus.

Pareigūnai patikslino, jog įvykio aplinkybės tikslinamos. Tačiau istorija tikrai paini: gruodžio 15 d. 15.38 val. gautas pranešimas, kad moters iš buto neišleidžia draugas, prieš ją smurtauja. Pareigūnams atvykus į įvykio vietą, moteris paaiškino, kad prieš savaitę ją sumušė nepažįstami asmenys.

Kodėl į policijos pareigūnus nesikreipė anksčiau, pilietė nepaaiškino.

Moteris buvo pristatyta į gydymo įstaigą.

Pernai R. Mačiulytė pateko į skandalą: jos kalėdiniame koncerte buvę žmonės dainininkę apkaltino neva ši neblaivi pasirodė scenoje. Vėliau TV laidose kolegos atviravo, jog moteris šią problemą turi ne vienerius metus.

Tuomet komentuodami R. Mačiulytės elgesį jos kolegos buvo atviri. Štai dainininkė Vitalija Katunskytė prisipažino esanti susirūpinusi dėl to, kad apie R. Mačiulytę pasirodė tokios žinios: „Situacija labai gėdinga. Mes esam visi dainininkai, ir jei pasitvirtina, kad kas nors virsta nuo scenos, tai yra baisu. Ne paslaptis, kad šią problemą Roma turi seniai. Ir ta problema didėja akyse, Roma tiesiog susinaikina. Tiesiog noriu palinkėti jai: rask, miela drauge, savyje stiprybės.” Ji graži moteris, puiki moteris, labai neblogai dainuoja. Aš ją labai gerbiu ir myliu, visada kviesdavau į savo koncertus padainuoti pritariamuoju vokalu. Bet į darbą žiūriu rimtai, manęs scenoje niekas nėra matęs išgėrusios.”

Sužinojusi, kad V. Katunskytė davė laidai „Žvaigždžių dešimtukas” interviu apie kolegės galimai neblaivų pasirodymą, pati Roma Mačiulytė įsiuto. Tiesa, ji nepaneigė, kad tą vakarą, kai vyko koncertas, šventė Kalėdas, bet nepagailėjo piktų žodžių tokio elgesio netoleruojančiai V. Katunskytei: „Aš nesu nei šventoji, nei angelas. Tai buvo šventės, tai buvo Kalėdos. Gal kas nors kaip nors kam nors pasirodė, kad aš ten padauginusi ar dar kaip nors. Manęs šitaip nebūtų išleidę.”

Roma Mačiulytė – Lietuvos estrados dainininkė, išgarsėjusi su ansambliu „Nerija“. Roma savo muzikinę veiklą plėtojo ne tik Lietuvoje, bet ir užsienio šalyse: Latvijoje, Rusijoje ,Jungtiniuose Arabų Emyratuose bei JAV.

Atlikėja vienoje scenoje yra dainavusi su tokiomis įžymybėmis kaip Alla Pugačiova ir Laima Vaikulė. Roma yra išleidusi ne vieną sėkmingą solinį albumą bei nugalėjusi garsiuose muzikiniuose projektuose.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA