Prieš šventes senoliai buvo pamaloninti | Kas vyksta Kaune

Prieš šventes senoliai buvo pamaloninti

R. Tenio nuotr.

Kauno rajone įsikūrusiuose senelių globos namuose šiandien neeilinė diena. Profesionalūs grožio specialistai, globos namų gimtadienio proga, čia gyvenantiems senoliams leido pasijusti it tikrame grožio salone.

Muniškių senelių globos namuose šiandien šventė. 20-ojo senelių globos namų gimtadienio proga, visi senoliai sulaukė grožio paslaugų: senoliams padarė šukuosenas, apkirpo, padažė antakius, išprausė ar padarė manikiūrą.

„Akcijos tikslas – pagražinti senelius ir suteikti jiems kalėdinės dvasios ir suteikti gerų emocijų. Ypač dabar, kai juos grąžina meistrai, tai senoliai juos labai vertina. Pas mus dažniausiai atvyksta mokiniai iš profesinio mokymo centrų, tačiau ne visi nori mokiniams savo plaukus patikėti, o dabar, kai darbus atlieka profesionalai, tai rikiuojasi eilės“, – pasakojo senelių globos namų atstovė.

Senoliai tokia profesionalų dovana labai patenkinti. Tai ne tik galimybė pasidaryti naują šukuoseną prieš šventes, bet taip pat ir praskaidrinti pilką dienos kasdienybę.

„Puikiai jaučiuosi, labai smagu, retai grožio procedūras daro. Šiaip per dienas miegam, tai dabar gražesnė diena“, – sakė Edvardas.

„Grožio salone tai linksma, o kai čia gyvenam, tai būna visokių valandų. Šiandien ta skaidresnė diena, daug žmonių atvažiavo“, – džiaugėsi Ona, kol jai darė manikiūrą.

Visus metus Muniškių socialinės globos namams buvo renkamos lėšos, už kurias planuojama nupirkti specialų automobilį neįgaliesiems. Šie globos namai garsėja ir tuo, kad juose taikomas gydymas šunimis – kaniterapija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA