Kauno publiką pakerėjo dailiojo čiuožimo profesionalai | Kas vyksta Kaune

Kauno publiką pakerėjo dailiojo čiuožimo profesionalai

delfi.lt 2015/12/14 10:12

Pirmą kartą Lietuvoje – naujausias dailiojo čiuožimo legendos Iljos Averbucho šou ant ledo „Klasiokai“. Įspūdingas, nuostabios muzikos lydimas spektaklis ant ledo, kuriame pasirodė visas būrys čiuožimo ant ledo žvaigždžių.

Ledo šou autorius ir prodiuseris, Europos ir pasaulio čempionas, Olimpinių žaidynių prizininkas Ilja Averbuchas kaskart vis pranoksta save.

Naujausias I. Averbucho, vieno geriausių pasaulyje ledo šou kūrėjų, spektaklis ant ledo „Klasiokai“ – istorijos žmonių, kurie kažkada mokėsi vienoje klasėje ir po daugelio metų vėl susitiko. Choreografijos pagalba jie pasakoja apie tai, kas jiems nutiko per tą laiką: kuo jie tapo ir ko pasiekė gyvenime.

Istorija atskleidžiama lyg vieno veiksmo spektaklyje – čia nėra konferansjė, dramaturgija sukurta taip, jog kiekvienas pasirodymas logiškai seka kitą ir baigiasi ypatingą atmosferą kuriančia scena, kurioje pasirodo visi šou dalyviai.

„Klasiokuose“ pasirodė visas čiuožimo ant ledo žvaigždynas: olimpinis ir daugkartinis pasaulio bei Europos čempionas Aleksejus Jagudinas, olimpiniai, pasaulio ir Europos čempionai Tatjana Totmyanina ir Maksimas Marininas, pasaulio ir Europos čempionai Marija Petrova ir Aleksejus Tichonovas, pasaulio čempionai Albena Denkova ir Maksimas Staviskijus, pasaulio profesionalų čempionai Elena Leonova ir Andrejus Khvalko, pasaulio akrobatinio čiuožimo čempionai Vladimiras Besedinas ir Aleksejus Poliščiukas, Rusijos čempionas Evgenijus Kuznecovas, mylimiausia Lietuvos čiuožėjų ant ledo pora – Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas ir kiti.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA