Kauno taksistai turi susiimti: į rinką ateina naujos kokybės taksi firma | Kas vyksta Kaune

Kauno taksistai turi susiimti: į rinką ateina naujos kokybės taksi firma

Asociatyvi / R.Tenio nuotr.

Šį mėnesį Kaune bus pradėtos teikti naujos kokybės taksi paslaugos. Iki šiol naudojantis taksi paslaugomis Kaune, buvo įmanomas tik atsiskaitymas grynais, ne visi automobiliai, vežantys keleivius, buvo techniškai tvarkingi. Tačiau nuo gruodžio mėnesio ši situacija turėtų pasikeisti, nes Kauno mieste paslaugas pradės teikti sostinės taksi rinkoje įsitvirtinusi „Smart Taxi” įmonė, keleivius vežanti naujais automobiliais.

Kaip skelbiama taksi vežėjų pranešime, augant kokybiškų paslaugų poreikiui, Kauno taksi rinkoje bus pritaikytas sėkmingai Vilniuje veikiantis inovatyvus paslaugų modelis: nuo gruodžio mėnesio išmanaus taksi paslaugas laikinojoje sostinėje Jūs ir Jūsų darbuotojai galės užsakyti tuo pačiu trumpuoju numeriu kaip ir Vilniuje, naudodamiesi mobiliąja programėle arba interneto puslapiu.

„Smart taxi” paslaugomis galės naudotis įmonės, sudarydamos keleivių vežimo sutartis. Tai itin patogu, nes įmonės, turinčios susitarimą su minėta taksi firma, darbuotojams suteikia unikalius kodus, o naudojantis paslaugomis nereikia kiekvieną kartą už jas atsiskaityti.

Skelbiama, kad „Smart taxi“ klientus Kaune vežios Toyota Avensis, Toyota VERSO, bei Toyota Corolla naujais automobiliais. Planuojama, kad keleivius Kaune veš 20 taksi automobilių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA