Kauniečio reakcija į „Laisvamobilį”: siūlau susisiekimą elektrifikuotais dirižabliais tarp Žaliakalnio ir Aleksoto | Kas vyksta Kaune

Kauniečio reakcija į „Laisvamobilį”: siūlau susisiekimą elektrifikuotais dirižabliais tarp Žaliakalnio ir Aleksoto

Kaunas.lt nuotr.

Kauniečio Viko Vikutausko tekstas, pasiskolintas iš Facebook paskyros

Kai jau atrodė, kad mano gimtasis miestas pagaliau nusiplovė iš p…..ų matavimosi varžybų tarp vietinių didmiesčių ir lyg ir pradėjome žengti racionalių sprendimų kelių, staiga, tarsi šlapiu skuduru per suvargusį veidą pristatoma neįtikėtina kosminio amžiaus naujiena, kuri „suteiktų miestui naujumo” ir „galbūt taptų nauju miesto simboliu”.

Mhm, Paryžius turi savo bokštą, Roma koliziejų, na o mes, sutaupę pinigų, kurių pas mus čia nėra kur kišti, svarstome ultramodernaus š… ant ratukų projektą. Ir iš visos Lietuvos, iš visos Europos, iš viso pasaulio gal net iš kitų planetų suplūs pasiturintys turistai leisti savo pinigų į mūsų pirmąjį visatoje miestą turintį elektrifikuotą š… ant ratukų, pro kurio langus keleiviai galės stebėti besikeičiančias bankrutavusių Laisvės alėjos krautuvių tuštumas.

Turiu dar keletą racionalių ir apgalvotų pasiūlymų, kurie gimė mano galvoje gurkšnojant kavą ir skaitant minėtą straipsnį:

  • Pirmasis pasaulyje susisiekimas elektrifikuotais dirižabliais tarp Žaliakalnio ir Aleksoto.
  • Pirmasis planetoje robotizuotas kalniečių turgus, kur ne tik kad pirkėjų neapgaudinės suktos pardavėjos, niekas neslėps mokesčių, bet dar ir suplūdęs turistų srautas galės iš japonų gamybos roboto įsigyti „Žalgirio” maikių, tautinių juostelių ir magnetukų su Kauno logotipu.
  • Pirmoji visatoje kalėdų eglutė-dirbtinis žemės palydovas. Beat that, Vilniau, per kitų metų kalėdų eglutės konkursą! Įsivaizduokite: gražiausia Lietuvos eglė kosmose! Ne tik kad skrietų orbitoje, bet dar ir visais įmanomais dažniais nonstop transliuotų planetai kalėdinių dainų lietuviškų aranžuočių, atliktų buvusių „kelio į žvaigždes” dalyvių kompaktą.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo pastebėjimais iš Kauno gyvenimo, rašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA