Šeštadienio vakarą „TABOO” klube prie pulto stos pusnuogė didžėja iš Ukrainos | Kas vyksta Kaune

Šeštadienio vakarą „TABOO” klube prie pulto stos pusnuogė didžėja iš Ukrainos

Organizatorių nuotr.

Gruodžio 12 dieną, šeštadienį, kauniečiai ir miesto svečiai galės įsitikinti, kas yra ukrainietiškas grožis ne tik akims, bet ir ausims. Šeštadienį naktinio klubo „TABOO“ lankytojų laukia ypatinga naktis. Prie didžėjaus pulto stovės viena gražiausių pasaulio didžėjų- Natalija Goncharova žinoma, kaip DJ Phoenix psiaudonimu. Beje tą vakarą Taboo minės savo pusės metų gimtadienį, praneša organizatoriai.

[galerija kiek=”4″]

Ibiza, Niujorkas, Tokijas, Barselona – ir tai tik dalis miestų, kur yra graibste graibstoma šį pusnuogė iš Kijevo kilusi mergina didžėja. Žiūrovus žavinti ir šokiruojanti ukrainietė ne viename pasaulio klube įrodė, kad sugeba ir profesionaliai groti, ir yra vertinama ne tik pagal savo gražias kūno linijas. Jos pasirodymai – penas ir ausims, ir akims.

„Man patinka šis darbas, nors kartais jaučiu ir pavydžius moterų žvilgsnius, – prisipažįsta iš pradžių seksualią aprangą vilkinti, vėliau pusnuogė prie didžėjaus pulto grojanti DJ Phoenix. – Tačiau aš – nekompleksuoju, man patinka mano sportiškas kūnas ir aš esu savo srities profesionalė. Neseniai grįžau iš pasaulinio turo ir galiu pasakyti, kad kiekvienos šalies publika yra išskirtinė. Vieni daugiau drovūs, kiti atvirkščiai – nori su manimi nusifotografuoti, pakalbinti ir net apkabinti. Daug kas mano, kad tai lengvas darbas ir smarkiai dėl to klysta. Reikia jausti žmonių nuotaikas, dirbti ne tik visu kūnu, bet ir siela. O įžiebtą ugnį perteikti žiūrovams”, – pasakoja gruodžio 12 dieną, šeštadienį, „Taboo“ klube grosianti DJ Phoenix.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA