Grandioziniame SEL koncerte – rekordinis gerbėjų skaičius | Kas vyksta Kaune

Grandioziniame SEL koncerte – rekordinis gerbėjų skaičius

R. Tenio nuotr.

Į, ko gero, brangiausią Lietuvos atlikėjo koncertą surinko daugiatūkstantinė, o kartu ir rekordinė gerbėjų armija. SEL tęsė tradiciją ir žiūrovams pateikė ypatingą šou.

Standartus ir stereotipus laužantis grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas į savo koncertą „360 laipsnių“ pritraukė pilną „Žalgirio“ areną. Skaičiuojamas rekordas, mat šio koncerto susirinko paklausyti 21 tūkst. gerbėjų. Tokio skaičiaus žmonių „Žalgirio“ arenoje dar nėra buvę.

E. Dragūnas šiam koncertui išleido 400 tūkst. eurų, tad daugiatūkstantinė minia tiesiog šėlo ir mėgavosi šviesų ir garso šou. Pats SEL kaip visada sugebėjo išjudinti publiką ir priversti šėlti ir pagal naujas dainas, ir pagal tas, kurios jau seniai galvoje skamba.

Šį kartą Kaune SEL į sceną užlipo po to, kai visą „Žalgirio“ areną jau spėjo pajudinti jo apšildanti š Didžiosios Britanijos atvykusi vietos žvaigždė Hilton Caswell. Jis yra puikiai žinomas didžėjus ir prodiuseris. Pats E. Dragūnas grandiozinį koncertą pradėjo kiek po 21 val. ir šį kartą į sceną lipo apsirengęs odiniais drabužiais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA