Pašiurpino miesto centre kabančios varnos „pakaruoklės“ | Kas vyksta Kaune

Pašiurpino miesto centre kabančios varnos „pakaruoklės“

R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pasipiktino, jog nudvėsę paukščiai kabo tiesiog miesto centre. Negana to, vienas iš jų einant pro šalį šleptelėjo tiesiog į vaiko vežimėlį.

Viena kaunietė pasipiktinusi, jog Karo muziejaus kiemelyje, visai šalia Laisvės statulos atsiveria šiurpokas vaizdas – medyje kabo bent trys nudvėsusios varnos. Moteris tikino, jog toks vaizdas yra jau maždaug apie savaitę.

„Jos atrodo, kaip pasikorusios, tikros pakaruoklės. Kaip vaikui paaiškinti tokį vaizdą? Tos varnos medyje kabo jau kokią savaitę. Buvo trys, bet prieš kelias dienas viena nukrito ir ne bet kur, o į mano vaiko vežimėlį! Iš tiesų pikta, jog Karo muziejaus administracija neleidžia čia šunų vedžioti, bet nudvėsusių varnų nesusirenka“, – pasipiktino portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Kodėl net kelios varnos viename medyje nugaišo, nėra aišku, tačiau spėjama, jog tame medyje jos ant kažko pasimovė. Galbūt medyje liko kokia nors viela nuo buvusių renginių ar šiaip koks nors aštrus daiktas, ant kurio pritūpę paukščiai žūsta.

Vytauto Didžiojo karo muziejaus administracija apie medyje kabančias negyvas varnas nieko nebuvo girdėjusi. Tuo tarpu ugniagesiai patikino, jog nugaišusius gyvūnus iš medžių iškelia, jei gauna pranešimą iš Bendrojo pagalbos centro, o šis turi gauti pranešimą iš Gyvūnų globėjų asociacijos. Matyt, šįryt organizacija turėjo daug darbų, nes prisiskambinti nepavyko, telefonas visada užimtas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA