Kalėdinio labdaros vakaro ambasadorės – trys garsios kaunietės | Kas vyksta Kaune

Kalėdinio labdaros vakaro ambasadorės – trys garsios kaunietės

Kaunas.lt nuotr.

Metų kaunietėmis išrinktos Rūta Meilutytė, Jolanta Šmidtienė ir Dovilė Bubnienė kartu su Kauno meru Visvaldu Matijošaičiu kviečia prisijungti prie Kalėdinės labdaros akcijos ir savo gerumu padėti tiems, kuries labiausiai reikia pagalbos. Geradarių paaukotos lėšos bus skirtos kuriantiems ir sportuojantiems negalią turintiems vaikams ir jaunimui.

Kalėdinis labdaros vakaras vyks gruodžio 27-ąją, sekmadienį. Tradicinės labdaros akcijos ambasadorėmis šįmet tapo garsios kaunietės – plaukikė R. Meilutytė, menininkė J. Šmidtienė ir psichologė D. Bubnienė. Visos jos pastaraisiais metais buvo išrinktos „Metų kaunietėmis“.

„Savo pačių gerumo suvokimas, gebėjimas juo dalintis su kitais daro žmogų laimingą. Sunku žmogų pastūmėti į gera pamokymais, tačiau lengva – pavyzdžiu. Tad labai kviečiu visus būti tuo pavyzdžiu, kuris ir kitus įkvėptų, ir leistų patirti geradarystės džiaugsmą“, – sakė psichologė, Kauno apskrities vyrų krizių centro vadovė D. Bubnienė.
D. Bubnienės teigimu, kasdienybėje paskendę darbuose, beprotišku tempu lėkdami per metus, ne viską spėjame pamatyti ir padaryti. Artėjant vienoms gražiausių metų švenčių, norisi įprasminti ne tik jas, bet ir savo pačių buvimą, atsiskleisti tokiais, kokie širdies gilumoje ir esame.

„Dosnumas – viena kilniausių žmogaus savybių. Vakar, šiandien ir rytoj mūsų pagalba reikalinga tiems žmonėms, kurių kasdienybė sunkesnė dėl įvairių priežasčių“, – teigia Kauno kalėdinės eglutės kūrėja, menininkė J. Šmidtienė.

Kalėdinis labdaros vakaras įvyks gruodžio 27 d. Kauno rotušėje. Kalėdinės labdaros akcijos globėjas – Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA