Neįgaliųjų dienos proga – didelė šventė | Kas vyksta Kaune

Neįgaliųjų dienos proga – didelė šventė

R. Tenio nuotr.

Tarptautinės neįgaliųjų dienos proga legendinėje Kauno vietoje surengta didelė šventė. Tai ne tik pasirodymai, mugė, bet taip pat laukia ir žymių Lietuvos atlikėjų nemokamas koncertas.

Nors Tarptautinė neįgaliųjų diena minima rytoj, Kaune jau šiandien skiriamas dėmesys. Kauno sporto halėje surengta kalėdinė menų ir amatų mugė, kurioje neįgaliųjų bendruomenės nariai demonstruoja tai, ką kūrė visus metus. Yra ne tik kur akis paganyti, bet ir mielų dovanų artėjančių švenčių proga surasti. Taip pat galima su draugais pažaisti didžiaisiais šachmatais ar pasimėgauti kitomis pramogomis.

Šventės metu pasirodė įvairūs neįgalių žmonių kolektyvai ir dar kartą įrodė, jog negalia – tai ne pasaulio pabaiga ir galima kalnus nuversti. Mugė ir pasirodymai dar tęsis iki 17 valandos. Tuomet bus pertraukos valandėlė, o tada spėjama, kad kilnosis Kauno sporto halės stogas, mat laukia didelis koncertas.

Tai šventė ne tik negalią turintiems žmonėms, bet ir visiems kauniečiams, mat nemokamai visi nuo 18 val. galės pasiklausyti „69 Danguje“, „16Hz“, „RebelHeart“ ir kitų žinomų Lietuvos atlikėjų koncertu. Tad verta apsilankyti, kartu pabendrauti ir įsitikinti, kad visi žmonės moka linkmintis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA