Raudondvario eglutės įžiebimo šventė (vaizdo įrašas) | Kas vyksta Kaune

Raudondvario eglutės įžiebimo šventė (vaizdo įrašas)

R. Tenio nuotr.

Įtemptą darbo savaitę užbaikite kartu su portalu „Kas vyksta Kaune“ ir gražiais reginiais iš Kauno rajono. Penktadienio pavakarę bus įžiebta pagrindinė Kauno rajono kalėdinė eglutė, o negalintiems atvykti, siūlome stebėti šventę tiesiogiai.

Šventinis laikotarpis jau prasideda. Pagrindinė Kauno rajono eglutė jau penktadienį suspindės gražiausiomis spalvomis ir paskleis kalėdinę nuotaiką. Programoje susirinkusius aplink Raudondvario eglutę kvies šokti grupės „Tabasco“ ir „Dagna“, taip pat linksmins vaikų mados teatras. Šventinį vakarą ves Giedrius Masalskis.

Raudondvaryje veiks Kalėdų senelio rezidencija, paštas, kalėdinė cukrainė. Šventės svečiai galės pasigardžiuoti maltiečių sriuba ar įrašyti sveikinimus radijo stoties studijoje.

Nusimato tikrai linksmas eglutės įžiebimo vakaras, tačiau negalintiems atvykti, nereikėtų nusiminti. Visas Kauno rajono eglutės įžiebimo akimirkas galėsite stebėti tiesioginės transliacijos metu, portale „Kas vyksta Kaune“. Transliaciją numatoma pradėti penktadienį, 17.30 val.

Tad įsileiskime šventes į savo širdis kartu!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA