Policija sučiupo porelę, įtariamą vagyste – vyriškis grasino daiktu, panašiu į kirvį | Kas vyksta Kaune

Policija sučiupo porelę, įtariamą vagyste – vyriškis grasino daiktu, panašiu į kirvį

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Lapkričio 24 d. apie 12.15 val. Kaune, Jurbarko g. esančioje parduotuvėje pardavėjai pastebėjus vagystę ir paspaudus saugos mygtuką, atvyko apsaugos darbuotojai. Netoli parduotuvės apsaugos darbuotojai pamatė apibūdinimus atitinkančius asmenis. Bėglius jie pradėjo vytis. Pro šalį važiavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai, kurie, pamatę bėgančius apsaugos darbuotojus, paklausė ar reikalinga pagalba.

Policijos pareigūnai netrukus sulaikė 31 metų moterį, kuri buvo pristatyta į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Centro policijos komisariatą, o vėliau – į Kauno apskr. VPK areštinę.

Apsaugos darbuotojai vijosi su moterimi kartu buvusį vyriškį. Jie informavo, kad bėglys, pagrasinęs daiktu, panašiu į kirvį, nubėgo link taksi sustojimo, sėdo į taksi automobilį ir pasišalino.

Įtariamasis – policijai žinomas asmuo. Tai anksčiau už panašias veikas teistas 32 metų kaunietis.

Priimtomis paieškos priemonėmis, mažiau nei per parą Kauno apskr. VPK pareigūnai sulaikė minėtą vyrą. Policijos pareigūnai dėkoja bendruomenės atstovams, prisidėjusiems prie įtariamojo sulaikymo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA