Antrą naktį iš eilės degė tas pats namas | Kas vyksta Kaune

Antrą naktį iš eilės degė tas pats namas

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Panašu, jog kažkas nusitaikė į gerą sklypą, kuriame šiuo metu stovi jau nebegyvenamas namas. Šiąnakt šis namas antrą naktį iš eilės sukviečia ugniagesius.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ dar ryte skelbė, jog praėjusią naktį specialiosios tarnybos skubėjo į Tvirtovės alėją, kur 7 numeriu pažymėtas namas jau degė atvira liepsna. Pranešta, jog viduje galėjo būti žmonių. Sutramdžius įsismarkavusias liepsnas, žmonių nerasta.

Šią naktį vėl pranešta, jog dega tas pats namas. Pirmiesiems ugniagesiams gelbėtojams atvykus į gaisravietę pastebėta, kad dega durų stakta. Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovai ugnį greit užgesino, tad liepsnos nespėjo išplisti. Budintis operatyvinio valdymo specialistas portalui „kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad ugnis lokalizuota ir atšauktos sustiprintos ugniagesių pajėgos.

Kadangi Tvirtovės alėjoje esantis namas jau antrą naktį iš eilės sukviečia spec. Tarnybas, galima įtarti, jog kažkam prisireikė sklypo. Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, namo savininkai jau kuris laikas pardavinėjo namą ir jį supantį sklypą, tačiau žmonės sako, kad kaina buvo didelė, todėl pirkėjų neatsirado.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA