Dviejų vokiškų automobilių lenktynes sustabdė reklaminis stendas | Kas vyksta Kaune

Dviejų vokiškų automobilių lenktynes sustabdė reklaminis stendas

Kas vyksta Kaune nuotr.

Paryčiais du automobiliai „BMW“ ir „Audi“ prisilakstė naujai atremontuotame Raudondvario plente. Lenktynes sustabdė reklaminis stendas.

Kauniečiai informuoja, jog apie pusę 4 ryto abu automobiliai lenktyniavo Raudondvario plentu, važiuojant link Kauno pilies. Liudininkai pasakoja, kad automobiliai į Jurbarko žiedą įskriejo dideliu greičiu ir praskrido pirmąją saugumo salelę. Tik laimingo atsitiktinumo dėka, automobiliai nekliudo stulpo, nors važiavo vienas šalia kito, nedideliu atstumu.

Tačiau kažkuris vairuotojas nesuvaldė automobilio ir abi transporto priemonės rėžėsi į antrąją saugumo salelę. Ten stovi reklaminis stendas, tad tiek „BMW“, tiek „Audi“ kliudė stendo atramą.
„BMW“ pasiliko krūmuose, o „Audi“ – ant gatvės. Liudytojo teigimu, po avarijos vairuotojus ir keleivius specialiosios tarnybos surinko išsibarsčiusius ant kelio ir saugumo salelės. Pranešama, jog avarijos metu sužalotas vienas žmogus, tačiau jis įtikinėjo, kad jam pagalbos nereikia.

Portalas lrytas.lt skelbia, kad po įvykio pžiūrinėdami “BMW X6“ saloną pareigūnai išvydo pluoštus pabirusių pinigų. Mašinos dėtuvėje jie taip pat rado voką, kuriame buvo ne mažiau kaip tūkstantis eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA