Esminis sostinės klubas vienai nakčiai kraustosi į Kauną | Kas vyksta Kaune

Esminis sostinės klubas vienai nakčiai kraustosi į Kauną

A.Morozovo nuotr.

Netikėta rokiruotė šokių muzikos vakarėlių žemėlapyje – netrukus 6-ąjį gimtadienį minėsiantis Vilniaus naktinis klubas „Opium“, kiekvieną savaitgalį lepinantis aktualių, svarbių ir talentingų užsienio svečių pasirodymais, vienai nakčiai užvers savo duris. Lapkričio 21-ąją, šeštadienį, „Opium“ kraustosi į Kauną – laikinąją savo rezidenciją klubo komanda įrengs baro „Lizdas“ patalpose.

Eksperimentinis miestų draugystei stiprinti skirtas vakarėlis, skambiai pavadintas „Takeover“, šeštadienį Kauno barą „Lizdas“ transformuos visomis prasmėmis. Už pulto suksis „Opium“ dažniausiai regimi ir girdimi didžėjai, bare šeimininkaus vilniečiams puikiai pažįstami barmenai, lankytojų saugumu rūpinsis sostinės Islandijos g-vėje matomi apsaugininkai, o šviesos ir garso derme rūpinsis klubo simbolis Mobis.

Į Kauną savo plokšteles bei kitas muzikines laikmenas atsigabens legendomis apipinto lėtos tamsos renginių ciklo „Smala“ atstovai duetas „12 inčų po žeme“, renginio išvakarėse su electro ir hiphopo veteranu amerikiečiu Egyptian Lover „Opium“ grosiantys Split Pulse ir Saulty („Downtown Party Network“) bei jaunosios talentų kartos atstovas, neseniai sužibėjęs „Opium“ naujokų renginyje „Naujas Kailis“ – Clicklounge.

„Be pokštų apsieita nebus“, – sako didžėjai, šeštadieniui jau iš anksto nusiteikę audringai. Beje, vizualiai melodijas bei pokštus įprasmins naktinį Kauno gyvenimą neblogai pažįstantis vilnietis vidžėjus Realtime Render.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA