Įvairiaspalvis muzikinis teatras tapo žaismingu traukos objektu | Kas vyksta Kaune

Įvairiaspalvis muzikinis teatras tapo žaismingu traukos objektu

R. Tenio nuotr.

Mieste prasidėjo unikalus šviesos festivalis „Spalvotas Kaunas“. Jo metu net tris vakarus iš eilės kauniečiai galės mėgautis įvairiomis spalvomis apšviestu Kauno valstybiniu muzikiniu teatru.

Metų pradžioje šis projektas išbandytas ant soboro sienų. Tuomet spalvoti maldos namai traukte traukė kauniečius pažvelgti į šį svarbų miesto objektą kitaip. Miestiečiai tikino, jog reikia dažniau rengti tokias akcijas, nes jų metu yra galimybė ne tik išeiti į lauką, bet taip pat pasigrožėti spalvomis ir kitų kūryba. Daugelis norėjo, jog šviesų projekcija ant Kauno Šv. arkangelo Mykolo liktų ištisus metus, tačiau spalvomis leista pasidžiaugti vos keletą vakarų.

Šiandien „Spalvotas Kaunas“ grįžta. Tiesa, kitoje miesto vietoje. Ant Kauno valstybinio muzikinio teatro sienų sužibo įvairios šviesų projekcijos, kurios pastatą padarė žaismingu traukos objektu. Kauniečiai pasigėrėti šviesų šou galės nuo penktadienio iki sekmadienio, 17-24 valandomis.

Bendrovė „Leggato“, padovanojusi miestui šviesų festivalį neketina sustoti. Komandos planuose ir Istorinė Kauno prezidentūra, kuri šviesos ir spalvų žaismu turėtų pasipuošti Kalėdiniu laikotarpiu. Kauniečiai taip pat kviečiami siūlyti ir kitas miesto vietas, kurios ateityje būtų įtrauktos į festivalio programą. Pasiūlymus siųsti info@leggato.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA