Kaune sumuštas azerbaidžanietis: už tai, kad esu ne lietuvis | Kas vyksta Kaune

Kaune sumuštas azerbaidžanietis: už tai, kad esu ne lietuvis

delfi.lt 2015/11/20 19:30
Vilniaus gatvė./Archyvo nuotr.

Penktadienį paryčiais šalia vieno iš Kauno naktinių klubų smarkiai sumuštas azerbaidžanietis. Kauno Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) antrakursis įsitikinęs, kad vyrų kompanijos pačiame Kauno senamiesčio centre buvo sumuštas, nes yra ne lietuvis.

Keli išmušti dantys ir sulaužyta nosis. Taip ketvirtadienio vakarą prasidėjęs vakarėlis Vilniaus gatvėje esančiame klube „Basement by BarBar’a“ baigėsi azerbaidžaniečiui Haganui.

„Išėjau iš klubą ir laukiau draugo. Keli lietuviai vaikinai priėjo ir paprašė iškviesti taksi. Aš jiems daviau telefoną ir jie išsikvietė taksi. Tada atėjo dar vaikinų ir paklausė: kokios problemos? Aš pasakiau, kad nėra jokių problemų“, – DELFI pasakojo Haganas.

Tuomet vaikinas sulaukė smūgio į veidą. Haganas teigia, kad pateikė pasiūlymą.

„Aš pasakiau: jūsų daug, aš vienas. Jeigu jūs norite, kovokime vienas prieš vieną. Tada du vaikinai prie manęs priėjo ir pradėjo mane mušti. Aš spėjau suduoti vienam iš jų, tačiau… Tada prie manęs priėjo dar daugiau vaikinų, kurie numetė mane nuo laiptų… Vėliau spardė kojomis“, – pasakojo Haganas.

Vaikinui nepadėjo ir kiti incidentą matę užsieniečiai. Policiją iškvietė vienas iš draugų, kuris išėjęs iš klubo pamatė muštynes. Užsieniečiai žino, kad incidentas įvyko toje vietoje, kurią stebi vaizdo stebėjimo kamera.

„Policija pasakė, kad nieko nematė“, – pasakojo Haganas pripažinęs, kad incidento metu buvo išgėręs.

Greitosios pagalbos ekipažas išvežė vaikiną į klinikas.

Haganas buvo įsitikinęs, kad kauniečių nemalonę užsitraukė, nes yra atvykėlis.

„Aš matau vieną priežastį – aš nesu lietuvis. Ten buvo tiek daug vaikinų, kurie mane mušė. Aš tikrai atsimenu vieno vaikino veidą“, – teigė Haganas.

Kauno policijos komentaras:

Lapkričio 20 d. apie 5.58 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Birštono g., prie baro įvyko muštynės, 1 pilietis nukentėjo. Į įvykio vietą nuvykę pareigūnai rado greitosios medicinos pagalbos brigados darbuotojus, kurie vyriškiui (gimusiam 1994 m.) suteikinėjo pirmąją pagalbą.

Minėtas asmuo paaiškino, kad jį sumušė 4 asmenys, tačiau kaip jie atrodė ir kur nubėgo jis paaiškinti negalėjo. Greitosios medicinos pagalbos brigada jį pristatė į gydymo įstaigą.

Tikslinant įvykio aplinkybes, pareigūnai nuvyko į gydymo įstaigą apklausti vyriškio. Turimais duomenimis, jis buvo neblaivus, pasipiktinęs ir atsisakė iš karto rašyti pareiškimą. Pareigūnus jaunas vyras informavo, kad pats atvyks į Kauno apskrities policiją.

„Kai jis atvyks parašyti pareiškimą bus pradedamas tyrimas, imtasi atitinkamų procesinių veiksmų. Tame tarpe – bus peržiūrimi ir vaizdo stebėjimo kamerų įrašai, jei to prireiks tyrimui. Tačiau kol kas mes nukentėjusiojo pareiškimo neturime“, – DELFI teigė Kauno policijos atstovė Odeta Tumelytė.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA