Išradingiausiai savo mokytojus pasveikinusiems moksleiviams – prizai iš miesto vadovų rankų | Kas vyksta Kaune

Išradingiausiai savo mokytojus pasveikinusiems moksleiviams – prizai iš miesto vadovų rankų

R. Tenio nuotr.

Originaliausiai savo mokytojus pasveikinusios Kauno mokyklų klasės šį ketvirtadienį sulaukė išskirtinio dėmesio. Kauno vadovai kartu su portalo „Kas vyksta Kaune“ ir radijo stoties „Tau“ atstovais nugalėtojams įteikė prizus.

[galerija kiek=”32″]

Visą rugsėjo mėnesį radijo stotis „TAU“ kartu su portalu „Kas vyksta Kaune“ organizavo akciją “Išrink geriausią mokytoją”, kurios metu Kauno miesto ir rajono mokyklų mokiniai įrašinėjo video sveikinimus savo geriausiems mokytojams.

Išradingiausioms klasėms prizus įteikė akcijos globėjos Kauno miesto savivaldybės atstovai – Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, vicemerai – Povilas Mačiulis ir Vasilijus Popovas.

Kauno Žaliakalnio Progimnazijos 5D klasei įteikta ekskursija visai klasei su profesionaliu gidu po „Žalgirio“ areną. Kauno Jono Paulius II gimnazijos 3A klasė apdovanota bilietais į Kauno „Žalgirio“ rungtynes.

Kauno Stasio Lozoraičio pagrindinės mokyklos 6A ir 7A klasėms už bendrą darbą padovanota ekskursija po KTU elektros mašinų laboratoriją. Kauno Dainavos pagrindinės mokyklos 7A klasės mokiniams įteiktas krepšinio kamuolys su visais žalgiriečių ir jų trenerių parašais.

„Kai matau, kaip moksleiviai myli savo mokytojus, rodo jiems dėmesį, kartais gailiuosi, jog esu meras, o ne mokytojas. Akivaizdu, jog mokinių kūrybingumas ir išradingumas beribis“, – aplankęs mokyklas sakė Kauno meras V. Matijošaitis.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redaktoriaus V. Pilkausko teigimu, organizuojant gražiausio sveikinimo mokytojams rinkimus siekiama skatinti moksleivių tarpusavio bendravimą kuriant ir įgyvendinant bendras idėjas bei, žinoma, pagerbti didžiausią mokyklų turtą – geriausius ir labiausiai mylimus mokytojus, kurie kiekvieną dieną atiduoda savo energiją mažiesiems Kauno ir pakaunės krašto piliečiams.

Praėjusiais metais didelio populiarumo tarp Kauno rajono mokyklų sulaukusi akcija, šiemet startavo ir Kauno mieste, bei sulaukė dar didesnio populiarumo. Moksleiviai, sveikindami savo mokytojus su jų diena, šiemet buvo ypač išskirtiniai. Tam, kad originaliai pasveikintų savo mokytojus, jie nėrė į baseinus, kūrė dainas, deklamavo eilėraščius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA