Radijo stotis „Tau” kviečia degalus piltis pigiau | Kas vyksta Kaune

Radijo stotis „Tau” kviečia degalus piltis pigiau

Asociatyvi / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Kauno regiono banga radijo stotis „Tau“ savo lojaliems klausytojams nuo šiandienos suteikia unikalią galimybę kiekvieną kartą piltis degalus pigiau.

Jau šiandien, trečiadienį, nuo 12 valandos „Vakoil“ degalinėje Draugystės gatvėje 8B visų savo ištikimiausių klausytojų laukia radijo stoties „Tau“ komanda su pramogomis, gera muzika, puikia nuotaika ir pigesniais degalais.

Visi atvykę į degalinę gaus firminį radijo stoties „Tau“ lipduką ir šiandien degalus degalinėje pilsis su žvėriška nuolaida, o savo automobilį galės nusiplauti vos už 1 eurą! Be to, kiekvieną kartą pilantis degalus lipduko savininkui bus taikoma beveik 5 euro centų nuolaida kiekvienam litrui.

Beje, visi lipdukų turėtojai nuo šiol pateks į „Tau“ lojalių klausytojų ratą ir galės ne tik kiekvieną kartą pirktis pigiau degalus, bet ir nuo lapkričio mėnesio pabaigos dalyvauti naujose lojalumo programose, kurios suteiks dar daugiau nuolaidų ir nemokamų pramogų!

Linksmai nusiteikusi kaunietiškiausios radijo stoties komanda jau nuo 12 valandos lauks visų „Vaikoil“ degalinėje Draugystės gatvėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA