Pagrindinės gatvės buvo paskendusios tamsoje | Kas vyksta Kaune

Pagrindinės gatvės buvo paskendusios tamsoje

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Vairuotojai informavo, jog kurį laiką pagrindinės Kauno gatvės buvo paskendusios aklinoje tamsoje. Nedegė nei vienas gatvės žibintas, tačiau informuojama, jog greitu metu gedimai bus sutvarkyti.

[galerija kiek=””]

Dalyje Savanorių ir Taikos prospektų vietose, netoli „Hyper Maxima“, Studentų ir keliose aplinkinėse gatvėse kurį laiką nedegė nei vienas žibintas, todėl buvo pavojinga važiuoti. Aklinoje tamsoje vairuotojams teko ypatingai susikoncentruoti tam, kad saugiai grįžtų į namus.

UAB „Kauno gatvių apšvietimas“ dispečeris patikino, jog avarinės tarnybos automobilis buvo patekęs į eismo įvykį, todėl negalėjo operatyviai nuvažiuoti ir patikrinti, dėl ko nėra elektros. Tačiau artimiausiu metu šviesa turi būti vėl įjungta, mat darbuotojai jau buvo prie skydinės.

Portalo „Kas vyksta Kaune” skaitytojai patikslino informaciją. Prie parduotuvės „Fresh market” vakar dėl tamsos buvo partrenktas žmogus, ėjęs per perėją. Šiandien vakare tamsiojoje miesto zonoje įvyko trys smulkesni eismo įvykiai, tačiau vis tiek pridarė kauniečiams nuostolių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA